PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : internetten inen resimler hakkında

edebali
21/11/2002, 01:07
hayırlı akşamlar arkadaşlar

benim öğrenmek istediğim olay şu.
internete girdiğimiz zaman oardaki resimlerin hepsini bilgisayar hafızaya alıyor.
bazen gereksiz fotoğraflar oluyor.böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

ben geceninde bir yarısı olunca yorgunluktan aklıma pek bir fikir gelmedi.ilk önce .*jpeg
diye bilgisayarımda arattırdım.daha sonra silmeye başladım.ama sanki yeniden ekleniyor
gibi geldi bana ve çok yorucu vazgeçtim.

yada dedim acaba onu bağlandığım opera veya explorerdan tamamen silebilirmiyim diye düşündüm.
bu konu hakkında fikirleri olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

bunları silmek istememin sebebi ise bazen istemediğim ve ahlaki değerleri olmayan
fotoğraflarla karşılaşıyorum ve bunların bilgisayarımdan tamamen temizlenmesini istiyorum

...teşekkürler...

ab
21/11/2002, 06:55
Internet explorer daha sonra girdiginde sayfaların hızlı acılması icin bu gibi imajları cache ler genelde temporary internet files altında biriken bu gibi dosyaları silmen icin sistem araclarindan disk temizlemeyi calistirabilirsin.

edebali
21/11/2002, 21:56
opera da bu işlem nasıl oluyor.arkadaşlar

edebali
22/11/2002, 22:41
Orjinal mesajı gönderen edebali
opera da bu işlem nasıl oluyor.arkadaşlar

+1 ?

:uff:

edebali
23/11/2002, 20:05
?

Sahin
23/11/2002, 20:54
Opera kullanan yokmu arkadaşlar temp nasıl temizleniyor operada?

xXx
25/11/2002, 02:57
c:\Program Files\Opera\Cache4

klasörünü boşaltınız :)
--------------------------------
Önce IE:aglama: vardı...
Şimdi OPERA :super:

terstokat
09/12/2002, 01:48
ben Kulaniyom Opera, biraz geç farkettim soruyu. Operayı aç ve
Alt+P sonra Geçmiş ve gecici belek yazıyor. Sağ tarafta bir Buton Var Simdi Sil. Ve ayrıca oradan ayarlabilirsin, çıkışta Boşaltsın.Belge tamponu, resim tamponu. Habu arada Turkçede Alt+P çalışmiyor Dosya/seçenekler veya ingilizce kullaniyorsan File Options, Açılan Menüden Alltan 3'cü ye tıkla ve görürsün.
Opera En Baba Broswer :)