PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Web hosting arıyorum.

omerosmanoglu
26/11/2004, 14:54
Merhaba,

Sizin önereceğiniz bir web hosting arıyorum.

En önemli olarak istediğim özellikler.
Ucuz.
Uzun süre uptime garantisi veren.
Ve hızlı çalışan.

www.progen.com.tr 'kullanıyorum tracert ve ping'leri iyi olmasına rağmen www.fdemir.com böyle çalışıyor.

www.milasonline.net 'kullanmayı düşünüyorum tracert ve ping'leri progen'den kötü olduğu için önerinizi almak istedim.

skonak
26/11/2004, 15:17
HostMarket.Net

yastasinane
26/11/2004, 18:14
bide www.pandoraisp.net 'e bak istersen.
fiyatlari gercekten cok iyi. ayrica bannersiz sponsor da oluyorlar heralde.
kolay gelsin...

Yns
26/11/2004, 18:16
elmasgunes.net tavsiye ederim.

Oldukça güvenli olduğunuda belirtmeliyim.

merak
26/11/2004, 21:24
www.reforminternet.com

Junkie
27/11/2004, 18:01
www.webnes.com derim ben. fiyatı konuşup anlaşırsın ama uptime 99.8 galiba ve süper hızlı. xoops gibi bir scripti bu kadar hızlı açıyor (www.imlech.com) dan deneyebilirsin. ilgi alakada çok iyi.

euler
27/11/2004, 19:56
Bu konu daha önce de bir çok kez açılmış ve bir çok üye deneyim ve önerilerini paylaşmıştı.
Forumda aratırsan yararlı bilgiler edinebilirsin...

One`OF
08/12/2004, 07:10
www.beyazhost.com şuan sanırım kampanyaları var.. bi incele.. ben çok memnunum

omerosmanoglu
24/12/2004, 18:22
Merhabalar, İlk önce önerileriiz için teşekkürler

hostbul.net 'den bazı yabancı hosting firmalardan türkiye'deki hostingler hakkında bilgi aldım ve ne yazık ki yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşamamak için inceledeğim 50 yakın hosting firmasını gözüm tutmadı, (Fiyatıda baz alarak tabi) Fiyat ve Performans olarak en iyilerinden biri pandoraisp ama ne yazık ki gözüm korktu birkere o yüzden internet servis sağlayıcılardan almaya karar verdim.

Şu anda fiyat ve özellik olarak en uygun atlas.net.tr geldi bana diğerleri biraz uçmuş bu bile pahalı gerçi ama daha ucuz bir hosting bilmiyorsanız buradan abonelik alacağım. (internet servis sağlayıcı olarak)

Teşekküler

euler
24/12/2004, 23:58
dün bir arkadaşımla niobeweb'e gittik, firma alt yapısı ve hizmetleri hakkında bilgi aldık. fiyatları ucuz değil. ancak sağlam bir firma izlenimi verdi bana. teknik destek de iyi gibi duruyor.
istersen bir incele. webhosting.info kayıtlarında da alan adı bazında yapılan sıralamada trdns ismi ile 6. sıradalar. gerçi bu da çok önemli bir kriter değil.
ha bu arada firma izmirde, serverları ise istanbul (borusan) ve ankara (eser telekom)'da imiş.

Zerzevat Adam
25/12/2004, 00:07
Ayrıca Bursa'da büroları var, Bursa daha çok eticaret siteleri ve bilgisayar parçaları-sarf malzemeleri ile ilgili...

omerosmanoglu
25/12/2004, 11:22
Ayrıca Bursa'da büroları var, Bursa daha çok eticaret siteleri ve bilgisayar parçaları-sarf malzemeleri ile ilgili...

Daha önce niobeweb ile çalıştım,(2 sene önce kadar) Linux hosting'i olmadığı zamanlarda E-Posta'lar 1 gün çalışıyor 1 gün çalışmıyordu.

iis ile ilgili bir çok 500 hatası alıyordum....o yüzden bu firma ile çalışmam. Daha doğrusu daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi hiç bir 2.parti hosting ile çalışmayacağım.Çünkü bir hata olduğunda adamlara mesaj atıyorunuz. Borusan Telekom'da, Eser Telekom'da, Bnet'te sorun var bizim yapabileceğimiz birşey yok diyerek işin içinden çıkıyorlar..

Direkt servis sağlayıcı ile çalışsam böyle bir sorun yaşayacağıma inanmıyorum. En çok istediğimde bu aslında.

Ben müşterime ne diyeceğim.? Hosting'imi aradım... Hosting'im telekom şirketini aramış sorun varmış telekom şirketinde, Telekom şirketi hosting'ime geri dönsün, Hosting'im bana dönsün, Bende size döneceğim.... Dememek için

Teşekkürler önerileriniz için.

Zerzevat Adam
25/12/2004, 13:44
Hımm bu durumda bana kalırsa hem datacenter hem de hosting hizmeti veren yabancı firmalara bakmak daha mantıklı olabilir. Tabi TR'de ki İSS'lerde olabilir...

rejisor
25/12/2004, 14:55
Ben bu yurtiçi sunucularını anlayamadım doğrusu. Fiyatları neye göre belirliyorlar!!! http://www.totalchoicehosting.com üzerinde 3 adet sitem var ve bence eksiksiz incelemenizi tavsiye ederim...

Zerzevat Adam
25/12/2004, 18:11
Fiyatları neye göre belirliyorlar:

-Yurtdışında internet erişim maliyetleri ve bandwidth yurdumuza daha pahalı geliyor.
--Çünkü hem uzaklık, hem farklı firmalardan gelişi fiyatı arttırıyor
-Türkiye'de datacenter ücretleri sanırım daha pahalı

Ve haliyle özellikle bandwidth ve erişim hızlarından dolayı bu kadar pahalı olabiliyor.

Diyeceksin daha ucuz olan Türk firmalar var ama onlar hosting hizmetini Türkiye'den vermiyorlar.

Türkiye'de olmasının yararı Türk kullanıcılar veri almak için ABD'e kadar kabloları kullanmak zorunda kalmıyorlar. Direk yurtiçinden veri alışverişi yapılıyor ve hız artıyor.

MuSty_ART
25/12/2004, 21:53
mrhaba.Benim de kendi hostingimizi önerebilirim.ayrıntılı bilgi için bem@bemcomputer.com a mail atabilirsin.Koşullar uygun ve istediğiniz özellikler mevcut.

memphiswoo
02/04/2005, 18:45
www.hostpirin.com tevsiye edilir

Lande
02/04/2005, 18:46
www.hostbudur.com 'u tavsiye ederim...

en kalite hizmeti sunduklarına eminim

Mingitau
02/04/2005, 20:02
ASP ve Windows hosting isteyen insana Unix servisleri sağlayan bir yeri tavsiye etmenin hazzı başka olsa gerek...

terstokat
03/04/2005, 01:12
http://Karegen.com (Bursada)
% 99.5 Hizmet Veren Yüksek Hızlı
Yüksek Uydu Çıkış Kapasitesi
TTNet Omurgasına Direkt Bağlantı