Tam Sürümünü Görmek İçin : plone hakkında yardım
everestk
26/11/2004, 02:49
ben ploneu kurdum ayarlarını yaptım filan
bir web sitesi oluşturdum ama bir türlü yayınlayamadım
yani hiç bir html sayfası bulamadım yaptıklarımla ilgili
plone u okuldaki hesabımda çalıştıramıyorum ama ordan yayınlamak istiyorum bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
Icerigi nasil ekledin?
Sİtene bakinca ne mesaji aliyorsun?
everestk
26/11/2004, 19:15
kurdukdan sonra plone u çalıştırdım ondan sonra localhosta girip admin şifresiyle kendi oluşturduğu sayfaları değiştirdim
sitede bi ahat mesajı almıyorum çünkü yayınlayamıyorum internet üzerinden
evdeki makinede güzel çalışıyor
galiba ben bu cms olayını pek anlamadım
asıl sorum şu galiba:
benim web sayfamı yayınlayacağım sunucuda mı ploneun kurulu olması gerekiyor yoksa
ben yapsam ham bi şekilde yayınlasam evden yönetsem diye düşünmüştüm ben
biraz bilgi verebilirseniz yada yönlendirirseniz iyi olur
bayağı bir araştırdım ama bir kaynak bulamadım ingilizcem var ama galiba cms olayını anlamadığım için böyle oldu
zaten uzun süredir uğraşmıyordum fazlamesai sitesinde bu forumu görünce(forumun kapanması yazısındaki yorumda) bi gireyim bakayım dedim yazılara bakınca(zope kurulumu) tekrar bi uğraşayım dedim belki olayı anlarım diye
yardımcı olursanız sevinirim
benim web sayfamı yayınlayacağım sunucuda mı ploneun kurulu olması gerekiyor
Web sayfasini yayinlayacagin sunucuda plone'un kurulu olmasi gerekiyor. Plone, sadece web sayfalarini hazirlamak icin kullanilmiyor, web sayfalarinin yayinini da kendi yapiyor.
everestk
26/11/2004, 22:19
saol yardımın için bende zamanında çok heveslenmiştim
plonela yapılan sayfaları görünce okuldaki hesabımda yayınlarım diyordum bişeyler yapıp
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.