Tam Sürümünü Görmek İçin : Internet Explorer kapanıyor
selami_32
25/11/2004, 10:55
Internet explorer özellikle aşırı worm, hijack yemiş sistemlerde elimden gelen temizliği yapmama rağmen internet explorer normale dönmüş gibi gözüküyor ama activex programcıkları olan sayfaları açmaya çalışırken kapanıyor. ne yapmam lazım?
saygılar.
selami_32
26/11/2004, 15:21
abi bir el atsanız da düzeltsek şunu ya :)
saygılar.
Senin ki gene açılıp kapanıyor bende hiç açılmıyor internet explorer ve explorer hiç çalışmıyor, + firefoxta bugün ilk defa bağlandı bir siteye bugünlerde aktif olan bir virüs mü var bilgisayrda oldukça hantallaştı programlar da açılmıyor ve bilgisayrda ancak düğmesinden kapanıyor...
Hijackthis olayı çözdü...
IE belli sayıda spyware yedikten sonra ne kadar temizlik falan da yapsan iz kalıyor.
Herseyde vardir bi hayir. Belki Firefox'a geçmek için iyi bir gün ;)
(Ben öyle yaptım.)
O zaman Clean Space denemeli merak.
selami_32
29/11/2004, 13:19
ya firefox veya mozilla iyi çözüm de mesela housecall.tirendmicro.com'daki gibi activex virüs taraması ya da bazı şirket/kuruluşların activex tabanlı uygulamalarını nasıl çalıştıracağım. örneğin mozillada tirendmicro'nun virüs tarama programcığı çalışmadı netscape için olan eklentiyi indirin falan dedi ama başaramadım. Activex microsoftun teknolojisi de ondan mı?
saygılar.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.