Tam Sürümünü Görmek İçin : service pack 1 ve service pack 2
service pack 2 yi, service pack 1 i yükledikten sonra mı yüklemeliyim? yoksa sırasıyla yüklemenin bir önemi yok mu?
neyse ben sırayla gideyim dedim, önce sp 1 i yüklemek istedim olmadı. sonra sp 2 yi yüklemek istedim o da olmadı. neden?
sp 1 ve sp 2 yi neden yükleyemiyorum? problem lisanssız ürün kullanmam mı? yoksa başka bir şey mi?
cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
SAYGILAR!
Dragonbane
22/11/2004, 23:46
service pack mantığı adından da anlaşılacağı üzere
biraraya toplanmış kritik yamaların toplu halinden oluşan bir pakettir.
ikisini de kuramamanın sebebi ise lisanssız ürün kullanman..
Beykentlim
23/11/2004, 14:31
Service PaCK 2 Cikti Sanirim ama 2 yükLedikten SOnra 1 gerek yok o Zaman Tamamimi KapSiyor ßutun günCeLLemeleri iCineDe ßuLaßilirsin MicroSoftun SitesinDe Mevcut Hem ßen Ordan inDirdim SeviCe PAck 2 yi
x01232000
23/11/2004, 14:46
WinXP SP2 öncesi, son dönemde alınmış WinXP kurulum CD leri SP1 desteklemektedir. Bunu öğrenmek için lisans paketine bakınız. Eğer SP1 olmayan WinXP kurulumuna sahipseniz SP2 yüklemek problem olmayacaktır. SP2 ile, önceden yayınlanmış tüm yamalar yüklenecektir. Lisansız kullanıcı iseniz SP2 yüklenemez. (Başka yolları var tabiki ancak yasal değiller) Lisansız kullanıcı iseniz SP2 yüklemenizi de ayrıca tavsiye etmem. Birçok konuda bilgi verilmeden MS ile haberleşiyor, güvenlik gereği. Güvenliği kısıtlarsanız SP2 nin bir anlamı kalmaz.
sunny_smiley
23/11/2004, 14:50
Birçok konuda bilgi verilmeden MS ile haberleşiyor, güvenlik gereği
Mesela hangi konuda? Bu konuda yazılmış makale veya herhangi bir açıklama yapılmış mı?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.