PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google Adsense

duckula
22/11/2004, 20:09
Google Adsense hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben 1 ay oldu başvuralı, kimsenin arayıp sorduğu yok hala.

Gördüğüm kadarı ile reklamların tasarımı(rengi, backgroundu vss) site tasarımına göre özelleştirilebiliyor.

Peki, ödemeler nasıl? fikri olan var mı?

merak
26/11/2004, 23:26
Ödemeleri yapıyorlar. Tabi $100 a ulaşınca. Click başına para veriyor. Ve ne kadar vereceği hiç belli olmuyor. Genelde düşük. Türkçe sitelerin iş yapacağını pek zannetmiyorum. Ve binlerle ifade edilen bi hitin yoksa kolay kolay ödeme günü gelmez ;)

Junkie
27/11/2004, 00:34
acaba nası yollolar PTT havaleyle mi :D :D

july
05/12/2004, 16:12
türkçe sitelerde tıklamaya verilen para düşük kalıyor buda sanırım türk sitelerin reklamlarına ayırdığı bütçelerin düşük olması rekabetin az olmasından kaynaklanıyor. ödemeler posta ile geliyor city bank çeki geliyor (city bank almıyor ama:) ) ben yapı krediye veriyorum her ay düzenli geliyor. google ceap vermekte biraz geç kalıyormuş etraftan duyduğum ama sonunda kesin cevap geliyor.

Malatyasporlu
05/12/2004, 16:33
ben adsense kullanıyorum şu an

öncelikle şu an Türk akıncılarının saldırısına uğradığı için en az 1 ay daha bekleme olasılığın var :)

ödemeye gelince Türkçe siteler için tık başı ödemesi çok az... ama yabancı siteniz varsa tık başı 100 dolar bile alabiliyorsunuz buda reklam verenden kaynaklanıyor ödemelerini çek ile yapıyor...

merak
05/12/2004, 21:37
Türk siteler için kastığına değmiyor genellikle...