Tam Sürümünü Görmek İçin : windowsla ilgili lütfen yard1m edin
yeni pencerede aç dediim zaman iexplorer.exe hatayla karsilasti diyor ve hata raporu soruyor göndereyimmi diye. ayn1 zamanda fark edeceginiz üzere klavyede u ve o ars1ndaki tusu "1" olarak yaz1yor ve noktal1 s yerine "_" yaz1yor ve yumusak g yi hiç yazm1yor. ancak ö ç ü gibi harflaeri yaz1yor. ve sp2 , antivir , spy programlar1 kullan1yorum. explorer 6.0 sp1 i tekrar kurdum ama yinede problemler geçmedi yaln1z explorer i kurarkende kald1ramadan tekrar kurdum. lütfen yard1m edin. tesekkürler.
baska bir klavye takip denerseniz sorunun donanimdan kaynaklanip kaynaklanmadigini anlamis olursunuz.
cevap için te_ekkür ederim. ancak icq ve messengerda problem yok.yani klavyede prob yok.asil problem internet explorerda yeni pencerede aç yapinca iexplorer.exe sorunla karsilasti uyarisi cikiyor ve hata ropuru göndereyimmi diye soruyor.asil kötü olan bu.
Şu durumda "FORMAT AT DÜZELİR" diyesim geliyor
Ya da baska bir tarayici kullan örneğin Firefox (http://www.mozilla.org/)
Dragonbane
21/11/2004, 14:33
format??
off naptın usta
buna benzer birsey bana da oldu
FN kodları gibi gedi bana baska bir klavye takıp dene.. düzelecektir..
Professional
22/11/2004, 13:50
Selam,
Büyük bir ihtimal ile, Google Bar yüklemişsin. Google Bar'ı kaldırdıktan sonra, sorunun düzelicek. (Bazı harfleri yazamaman konusunda)
Klavyen sağlam yani :/)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.