Tam Sürümünü Görmek İçin : KabloNET Fiyatlarında düzenlemeler geliyor...
Zerzevat Adam
18/11/2004, 18:02
KabloNET'te en düşük bağlantı 64kbps olduğu halde 128kbps hizmeti alınmakta ve şu sıralar süren görüşmeler sürüyormuş ve eğer gerçekleşirse 256kbps bağlantı 64kbps bağlantının fiyatına düşürülecekmiş.
Yani 64kbps bağlantı sahipleri aylık 36 milyon. TL vererek 128kbps hizmeti alıyorken sanırım ya 36 milyona ya da 49milyona 256k hizmeti alacaklar.
Bununla ilgili görüşmeler sürüyormuş...
http://www.kablonet.com/knet/duyuru.gif => Bakınız...
ya bu kampanya olmamışmıydı. ben 256yım bana 49 gelio ? DSL değil mi bu ?
Bahsettiği dsl değil, kablolu tv hattı üzerinden bağlanılan kablonetten bahsediyor. Bana bu ay telefon faturamın internet bölümünde 80.000.000 TL bir ücret geldi. Acaba bu Adsl in ücreti olabilirmi yoksa daha önce girdiğim dialup bağlantıların ücretimi? Bunu çözemedim..
Mingitau
18/11/2004, 23:06
ADSL hizmetinin faturası ayrı gelecektir.
Bu da ttnet e ödediğim son ücret olsun. Ev kirası gibi :)
agorafobia
23/11/2004, 01:15
Acaba Toplu olarak Mail Grup oluşturup Protestomu etsek Cablo net olayını:) Valla bence iyi fikir. interneti madem kullanıyoruz. Neden Bizim isteklerimize göre entegre etmesinlerki... Kaldıki eve 2 haftada 1 cablo net arıza servisini çağırıyorum adamlar olaylardan bir haberler birşey bildikleride yok:)Kendi söküğümü yine kendim dikiyorum ellerindeki "osi" aletini bile kullanmaktan acizler... Gayrettepe telekomda bu işlerin başında duran elemanlarada Telefon ile teknik destek veriyorum neredeyse. Vah vah diyorum halimize. Birşeyler yapmak gerek. Çözümü olan varmı acaba. Saygılarımla(!)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.