PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : bavulcular aranıyor!

coder
16/11/2004, 01:48
internette pek çok e-ticaret sitesinde ilginç ve fiyatları da Türkiye'ye göre ucuz ürünler görüyorum. Bu ürünlerin çoğu da Türkiye de yok. Bunları sitelerden sipariş edince gümrükten geçmiyor. illa geçiricem bunu derseniz normal fiyatın on katı vergi ödüyorsunuz.

Benim merak ettiğim bu ürünleri kendi malıymış gibi bavullara doldurup getiren, Türkiye deki esas alıcısına ulaştıran bir aracı, ne bilim bi kurum, bi bavulcu var mı? Örneğin ben bodybuilding supplementi olan Aminoasit/protein tozu/pro hormon gibi ürünlerle ilgileniyorum. Bunları getirebilecek var mı? Varsa komisyon/ücret nedir?

cappytoi
16/11/2004, 23:14
zengin semtlerdeki fitness salonlarına git oralarda bu ilaçları dediğin gibi getiren bir ton hoca gördüm biraz araştırman lazım tabi ama bulabilirsin...

coder
17/11/2004, 11:46
maalesef onları biliyorum. ABD fiyatının 5 katına satıyolar.

cappytoi
17/11/2004, 23:01
açıkçası kutusunu 35 milyona satan görmüştüm hatta kutu baya büyüktü bence çok uygundu fiyatı biraz araştırırsan bulabilirsin

Junkie
18/11/2004, 21:44
uzakdoğudan bir sürü RAM , harddisk getiriyorlar çok ucuza , ama ramlerin bir kısmı Xrayde çatlıyor :D
bi tanıdık vardı bana demişti , 1000 lık liste vereceklerdi , onu alacaktım sonrada gelince bana 200$ vereceklerdi. çok hesaplıydı ama korktu çinli japon kunfu filan