PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : stadyumda kablosuz internet

euler
15/11/2004, 18:55
http://www.ntvmsnbc.com/news/296209.asp?0m=T11W

Stadyumlarda kablosuz internet erişim imkanı sunan hotspot
sisteminde ilk uygulama Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Şampiyonlar
Ligi finalinde gerçekleştirilecek.
Türk Telekom, stadyumlara kablosuz internet erişim hizmeti (Hotspot)
kurmaya hazırlanıyor. Basın mensupları artık kablosuz bağlantıdan haber
ve fotoğraflarını hızlı ve kesintisiz bir şekilde haber merkezlerine iletebilecek.
Kablosuz bağlantı merkezleriyle basın mensupları, artık stadyumlarda
2 megabit hızında internet erişimine kavuşacaklar.

Bir adet basın mensubu kartı bulup, bilgisayarı da kapıp hemen Olimpiyat Stadı'nın yolunu tutmak lazım bu durumda... :)

Zagor
17/11/2004, 13:23
Bu konuda da çoğu şeyde olduğu gibi geç kaldık. Avrupada neredeyse wi-fi bağlantısı olmayan restorant yok gibi. Biz de sadece Taksimde var, bir de olimpiyat stadyumunda olacak... Pehhh...

erk
17/11/2004, 14:25
ee burası Türkiye öyle yok
yavaş yavaş..

euler
17/11/2004, 16:28
aslında sadece taksim ve olimpiyat stadı değil. daha bir çok yerde var, ancak tabi ki olması gereken kadar yaygın değil. örneğin sabancı üniversitesi ve izmir ekonomi üniversitesi'nde olduğunu biliyorum. ama kamusal alanda daha yaygın olması gerektiği kesin.

erk
17/11/2004, 16:52
ne güzel olur olsa...
böyle rahat rahat internet keyfi...

BoraN
17/11/2004, 17:49
Bu konuda da çoğu şeyde olduğu gibi geç kaldık. Avrupada neredeyse wi-fi bağlantısı olmayan restorant yok gibi. Biz de sadece Taksimde var, bir de olimpiyat stadyumunda olacak... Pehhh...

Abi ben buradaki restaurantların hiçbirinde Wi-Fi bağlantısı olduğunu görmedim, duymadım... Yukarıdaki cümle sanki biraz abartılı olmuş gibi... :)

erk
17/11/2004, 18:12
sizin ora rotterdam mı =?

BoraN
17/11/2004, 22:38
Genel olarak Hollanda diyelim.

erk
18/11/2004, 14:57
orada olmaya bilir belki ama bazı ülkelerde örneğin italya falan var diye biliyorum...
gelişmiş abi adamlar..

Mingitau
18/11/2004, 15:20
Aha bizdeki Avrupa düşüncesi :p

Birde gerçekler var mesela Manhattan' da 80. kattaki büroda dialup' ın en ekonomik çözüm olması gibi. İniş yapalım arkadaşlar iniş yapalım.