Tam Sürümünü Görmek İçin : TTnet ten dialer programlari icin ufak bir aciklama
Belki daha once de gecmiştir,ben yeni gordum,bakmanizda fayda olabilir
http://www.ttedirne.telekom.gov.tr/INTERNET/netuyari.htm
Dialerın ne olduğunu hala bilmeyen okadar insan varkı...
Himmm,
TT kotu diyorsa, bu dialerler iyi demektir, ben bundan sonra dialer kullanacam internete baglanmak icin...
(Bu arada, aciklamayi edirne nin yapmis olmasi baska sehirlerde tehlike yok anlaminami geliyor?)
realmusti
20/11/2002, 11:15
Dialerın ne olduğunu hala bilmeyen okadar insan varkı...
Buna bende katılıyorum.
Bir çok mail ve link geliyor çalıştığım şirketin mailbox ına ve bunların ne olduğunu bilmeyen bir çok insan var.Özelliklede bu dialer i kullanmaya teşvik eden adult siteleri ve mp3 siteleri.Bir kaç sayfalık sex resimleri ile site hazırlıyorlar ve daha fazlası için bir link veriyorlar ve bu linkle küçük program indiriliyor ve insanlar farkında olmadan internet bağlantıları kesiliyor ve... ve sonrası telefon faturası :confused:
Orjinal mesajı gönderen redial
Himmm,
TT kotu diyorsa, bu dialerler iyi demektir, ben bundan sonra dialer kullanacam internete baglanmak icin...
(Bu arada, aciklamayi edirne nin yapmis olmasi baska sehirlerde tehlike yok anlaminami geliyor?)
Tabiki öyle.Yoksa ttizmit bir açıklama yapardı.Sen rahat rahat bağlanabilirsin dialer ile :D Hem daha hızlı diyorlar o hat için. Deneyince haber ver sana zahmet memnun kalırsan ben de oradan gireyim...
Kolay Gelsin...
Orjinal mesajı gönderen ArkHe
Tabiki öyle.Yoksa ttizmit bir açıklama yapardı.Sen rahat rahat bağlanabilirsin dialer ile :D Hem daha hızlı diyorlar o hat için. Deneyince haber ver sana zahmet memnun kalırsan ben de oradan gireyim...
Kolay Gelsin...
Deneyin Arkadaşlar !Cüzdanınız artik doluluktan para almiyor anlaşılan.
Deneyinde boşalsın biraz :)
Black_Boyss
08/01/2003, 08:48
internette cahillik derim ben bu işe:hmmm: :sus:
to >>Black_....
anlayamadım efendim biraz acarmısınız cahilligi..
:confused:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.