PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : C, C++ ve C# programcılarının buluşma noktası : cdili@yahoogroups.com

gurhancicek
05/11/2004, 00:33
C,C++ ve C# programlama dilleri ile ilgili her türlü konu Cdili e-mail grubunda tartışılıyor. Cdili’ne üye olarak C,C++ ve C# programcılığı ile ilgili tüm sorularınızı bu gruba yönlendirebilir, aşağıda gördüğünüz grup servislerinden yararlanabilirsiniz.

Files: C, C++ ve C# ile ilgili dokümanlar, program kodları, Türkçe ve İngilizce kitap (e-book), vb..dosyaları grubun "files" bölümünden yükleyebilirsiniz.
Links: C, C++ ve C# ile ilgili faydalı site adreslerine bu bölümden ulaşabilirsiniz.
Database: İstenen her konuda bilgileri tutmak için tablolar oluşturabilirsiniz. Kitap ve site önerilerini buradan takip edebilir, yeni önerilerde bulunabilirsiniz. Bu bölümündeki grup listesi tablosundan grup üyeleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
Polls: C, C++ ve C# ile ilgili herhangi bir konuda oylama hazırlayıp tüm üyeleri oy vermeye davet edebilir, daha önceki açılmış anketlerde oy kullanabilirsiniz.
Chat: Bu bölümü web üzerinden kullanarak grup üyeleri ile sohbet edebilirsiniz.

Cdili’ne üye olmak için cdili_set@yahoo.com adresine boş bir e-mail göndermeniz yeterli.

C, C++ ve C# dilleri ile ilgilenen herkesi Cdili'ne davet ediyoruz..

-----------------------------------------------------------------------

Gruba ait adresler:
Anasayfa: http://groups.yahoo.com/group/cdili , http://cdili.forumu.com
E-mail: cdili@yahoogroups.com
Üyelik: cdili_set@yahoo.com , cdili-subscribe@yahoogroups.com
Üyelikten çıkış: cdili-unsubscribe@yahoogroups.com
Mesaj alımını durdurma (grubu web üzerinden kullanma): cdili-nomail@yahoogroups.com
Yardım: cdili-owner@yahoogroups.com

-----------------------------------------------------------------------

Lutfen bu mesaji adres defterinizdeki kişilere forward ediniz.
Teşekkürler..

Euclides
05/11/2004, 18:12
C++ ile c# 'yi aynı kefeye koyan bir zihniyetin grubu nasıl (!) c,c++ programcılarının buluşma noktası olabilir ?

Arkantos
05/11/2004, 19:12
Bence burada bir aynı kefeye koyma durumu yok..
Ayrı ayrı C programcıları + C# programcıları + C++ programcıları = C Dili Grubu :kuul:

Gerçekten çok kalite bir grup tavsiye ederim :super:

acehreli
05/11/2004, 19:15
Euclides, su anda okudugun forumun adi da "C / C++ / C#"... :) Bazi Turkce forumlarda bu uc dil ayni kefeye koyuluyorlar.

Ben cdili'ni yakindan izliyorum. C ve C++ konusunda cok guzel sohbetler oluyor ama C# yok denecek kadar az cikiyor.

Ali

Euclides
06/11/2004, 12:16
BU bir forum ,yani alt klasörler az-talep doğrultusunda yapılıyor :)
O ise bir grup :)

pulsar
06/11/2004, 18:43
usenet grupları falan varken kim takar.

DotNetKid
09/11/2004, 15:59
usenet grupları falan varken kim takar.

ben!!!

yaa kardeşim neden muhalafet oluyorsunuz adamlar ööle yada böle faydalı bişiyler için uğraş veriyor. yanlış anlaşılmasın kim olduklarını bile bilmiyorum. ama ilgilneceksen ve begendiyesen ya teşekkür ederek ya da yaorum yapmadan gider üye olursun ama ilgilenmeyeceksen neden eleştiriyorsun ki sen takmazsan bi takan bulunur!