Tam Sürümünü Görmek İçin : Flexi Sign Pro 7.5 program
Flexi Sign pro 7.5 programı lazım bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlermi ? :hmmm:
ALEXrunaway
12/11/2004, 16:48
Mümkünse banada lazım.. .
Bence bu konu hakkında bir dernek kuralım.. bağış kampanyası falan.. reklamlar, konserler.. afişler.. koca kocaaamann bilboardlar...mevzuyu ancak açar...muhaha
ALEXrunaway
19/02/2005, 00:23
Sanırım Flexisign 7.5 (400 MB) buldum.. Ancak henüz indirip denemedim.. Zerzevatın diğer şekerlemelerinide buldum gibi.. İndirip denemek lazım.. . Vakit olurda indirip mevzuyu sağlama alırsam yardımcı olacağım.. .
bu program nedir ne işe yara biraz bahsetsenize ?
ALEXrunaway
23/02/2005, 11:27
Reklamcıların.. özellikler tabelacıların.. ve Cut Plotter (Folyo-Film kesimi) kullanıcıların kullandığı Corel tarzı ancak corel kadar geniş kapsamlı olmayan (7.5 nasıldır bilmiyorum) ve bir çok Kesim plotterin uzun metrajlı çıktı almasını sağlayan adı üzerinde sign yazılımı.. Başına Advert değilde Flexi konulmuş esaslı bir tabelacı programıdır.. Corel varken bunu Hiç kullanmak nasip olmadı. Bildiğim kadarı ile yazılım reklam sektörünün PC'ye geçişinden bu yana verdiği hizmet sıralamasında ilklerden. ancak bu düzende çalışmış ve buna alışmış olan insanların ve nerden bakılırsa bakılsın Corel kullanıcılarının bile İmport-Export'a la bağdaştırarak kullanma ihtiyacı duyduğu bir zerzevat.. . Çünkü Corel bir çok plotterin uzun çıktı almasını desteklemiyor. (Şahsen benim makinada 3.2 metre çıktı alabiliyorum. Oysaki 50 metreye kadar almam gerekli ancak Flexi Sign bunu hiç problem etmiyor.) Corelin tasarım düzeneği hakkını 100%100 olarak versekte teknik olarak elle tutulur yanları biraz yetersiz. Bu yüzden şart ve lazım gelen bir program.. Ve sanırım kolay bulunan bir yazılım değil.. Haliyle meslek adına yazılmış bir yazılım.. . ve artı KDV si var...
Bu alanda bildiğim kadarıyla en fazla Cas Mate programı kullanılıyor, onu da sanırım Flexi satın almış.
wincut vardi birde fii tarihinde
callisto
01/03/2005, 20:34
alexrunaway, flexin 7.5 sürümünü indirebileceğim bi link verebilirmisin bana,??
ALEXrunaway
04/03/2005, 21:02
Al Kızı ver Papazı durumlarına bayılıyor olsamda..
Fizibilite çalışması yapılmamış bir link bağlantısı kazı çalışması yapmamış olsam bile..
Ve hala şu hotmaili açamamış olsam bile..
Bu gün Alkolü ve sigarayı bırakmış olsam bile
Kolumda bir manita, pembe panjurlu sarayıma girememiş olsam bile..
ALEXrunaway okeyin beşinci has ve as elamanı olsa bile.. Dördüncü iken ara gazı vermeyen beşinciyi hiç sevmez.. .
.. .
Yani ve sanırım.. Ceviz.net buna böyle müsade etmiyor ve ben burda öylece kalırım.. .
Ayrıca indirip denemedim.. içinde on yüz bin baloncuklu bir gazoz şişeside çıkabilir.. .
Ve bu arada.. arada kalmasın.. Kişiye ve adrese özel gayri meşru ve hayırlı mevzular içeren iletişim sistemi ilk olarak duman çıkarmayla başladı, daha sonra güvercinlerle devam etti.. sonunda güvercinlerin gagası posta kutularına sıkıştı
ve çağın icadı ve icabı ile e-mail ile havaya ve oksijene karışmadan enterasan bir aksiyon, acayip bir reaksiyon, tuhaf bir ilizyon ve füzyon ötesi kıpraşım içinde kanatlandı desem.. bu paradox vari cümlenin içindeki güvercinlerin son durumunu mu merak edersin yoksa gizli öznesinimi... .
Arkadaşlar Yaklaşık 1Aydır Nette Dünya dünya Dolaştım
Maalesef Bulamadım Türkiyede Satılan yerler var
ALEXrunaway
19/04/2005, 02:52
ben buldum.. .
Arkadaşlar Bende Buldum
Ama Yükleyemedim Yükleyen Arkadaşlar Varsa Yardımcı Olabilirmi
Setup 'unu Kurdum Serial işi Karışık Ama Araştırıyorum
ALEXRUNAWAY Kardeş Benim Bulamayacağım Hiçbir şey yok Nerden Bulduğunu Söyleyimmi
Sitenin Baş Harfi S Son Harfi T
ALEXrunaway
26/04/2005, 14:38
bir yarışma ve yetenek tribine girme benimle.. . serial çok lazımsa aç msn'i göndereyim.. .
bypegasus
01/05/2005, 01:09
yaw arkadaşlar biri bana nerden indirebileceğimi söyleye bilir mi acaba
BilGi Paylaştıkça Çoğalır Sen De Paylaş Öbür Dünyaya Götürme..
Arkadaşlar bu programı EMULE de buldum fakat program kendi kendini birkaç dk. sonra kapatıyor. bu olayı çözmek lazım eski sürümlerinden farkı "yok gibi bişey"
bugün üye oldum mükemmel bir site serialde lazım flexinin
Öğrenci olamam hiç bir işime yaramamasına rağmen bene çok aradım 3. gün bulmuştum 7 günde indi 2 cd 7.5 version demo su bile bulunmuyor meletin...
arkadaşlar çok acil flexisign lazım.... yardımcı olun lütfen
kaptikacti
16/04/2008, 17:46
arkadaşlar bu flexi tam sürümü çok pahalı
ama bende kırık var isteyen olursa kaptikacti@mynet.com msn adresinden bağlantıya geçebilir
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.