Tam Sürümünü Görmek İçin : Bush veya Kerry nin kazanması sizin için önemli mi?
fatihhayri
04/11/2004, 15:42
Arkadaşalr ADB dedki seçimleri Bush kazandı
sizin için bir önemi varmı kimin kazandığının
ilglendirip ilgilendirmediği manada sormuyorum.
ABD nin politikalrının başkandan başkana değişiecek kadar kaypaka olduğunu düşünmüyorum şahsen ben
bush gibi iq su düşük bir adam bile bu memleketi yönete biliyorsa
bu başkanlık denen şey pek o kadar da fiyakalı bişey değil gibi geliyor bana
Ha Bush-Kerry, ha Tom-Jerry.
Amerika tamamen lobilerin eline gecmis bir imparatorluk. Umarim kisa vadede coker ve ben coktugunu gorup mutlu olurum.
oyun bu kadar da açık oynanmazki ama o halk mbunu nası yiyo anlamak mümkün diil.çok kısa aralıklarla bush ve ladin tv ye çıkıyo,biri tehtid ediyo diğeride ben sizi korurum diyo.. hangisinin gerçekten tehtid ettiği mechul:)
soulmaster
05/11/2004, 02:20
Kim kazanırsa kazansın kaybeden gene insanlık olucak!!!
mecgelir
05/11/2004, 02:33
oyun bu kadar da açık oynanmazki ama o halk mbunu nası yiyo anlamak mümkün diil.çok kısa aralıklarla bush ve ladin tv ye çıkıyo,biri tehtid ediyo diğeride ben sizi korurum diyo.. hangisinin gerçekten tehtid ettiği mechul:)
Ladin hala amerikanın adamı deseler hiç şaşırmam
Kesinlikle farketmez. Hatta ben bile ABD başkanı olsam, ABD'nin dış politikası değişmez... :)
Kim kazanırsa kazansın kaybeden gene insanlık olucak!!!
Kerry kazansaydı 2005 te ermeni soykırımını tanıyacağını söylemiş.
Aferim.
Bushun kazanması iyi oldu. Neden dersen kerry de kazansaydı iyi olucaktı çünkü... :hiohahoha
Irak savası basladıgından bu yana 100 bın masum sıvıl oldurulmus..
Hanı dıger aday secılse ne degısecek dıyoruzya.. Belkı hıc bısey ama hıc olmassa bunu yapan adam tekrar secılmemıs olurdu..
Bush bildiğim kadarı ile seçim filan kazanmamıştı. Seçimde Hile olduğu tüm gezegen tarafından ispat edilmişti Ancak Baba Bush seçmiş olduğu bürokratların hiçbiri itirazların altına imzayı basmamıştı. Bence istediğini almak isteyenler Bush'u Tekrar halkın tüm oyunun zıttına rağmen Mahkeme kararları ve benzeri dolaplarla başa döndürecektir. Tabi aynı kişiler Başka bir şey de düşünüyor olabilir. Niyet Değişmedikten sonra kimin geleceği o kadar da farketmiyor bence.
Volkan Uzun
05/11/2004, 17:46
bu secimde en azindan oy coklugu olarak eze eze geldi
fatihhayri
05/11/2004, 19:07
ayrıca babasını da geçmiş oldu
w. bush
Mingitau
05/11/2004, 23:50
Bush' un kazanmasına hem sevindim hem üzüldüm.
Demokratların iktidara gelmesi çeşitli ülkelerde ekonomik sorunlara yol açıyordu, Cumhuriyetçilerde ise bir kaç ülkede siyasa ve yaşamsalkriz çıkıyor.
Bush'un tepede kalmasi iyi oldu;
1. Bu iyi veya kotu istikrar demektir, Amerika'da ya da dunyanin neresinde olursa olsun iktidar el degi$ti mi hafiften bir kaos ortami olur, Amerika'daki ufak bir olayin ise dunyayi nasil etkiledigini hepimizi biliyoruz.
2. Bush'un (ve arkasindakilerin) ucuncu kez secilmek gibi bir hayali olmayacaktir, dolayisiyla agresiflikten ziyade akilane bir yol izlemek isteyecektir. Bunun icin de yapmasi gereken en onemli $ey kizdirdigi Avrupa ulkelerinin gonlunu almaktir. Tabii ki bu Avrupali'nin sari saci, mavi gozu icin degil, yaldir yaldir gelen Cin'e kar$i ekonomik sava$a destekli girmek icindir.
3. Kerry'nin o sozde soykirimi kabul etmesi canimi sikacakti, iyi oldu.
:cool:
bence önemli.
kerry adisi , soykırımı kabul edecekti. iyi oldu bush olduğu. ama bush da sağa sola saldırıyo durmuyo yerinde
bende bush un kazandıgına sevindim gerci cunku kerry adisi oykırım yalanını kabul edecekti .ayrıyeten kerry kazandı diye amerika kalkıp tum dış politikasını değiştirecek deyilya ırak başta olmak uzere birçok şey aynı kalacak .
onemli olan bush un kabinesi sahinler ne kadar kabinede az ve onemsiz yerlerde olursa o kadar iyi cunku ABD nin ırak başta birçok politikasında etkili oldular ve hiç sevmiyorum o kanadı.
Ancak W.bush'un seçimlere yine hile kattığı ortaya çıktı
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.