Tam Sürümünü Görmek İçin : hatali yazi dosyasi
serefli-mihail
04/11/2004, 14:55
cöp kutusundanda sildigim yazi dosyasini easyrecover programiyla geri getirdim yalniz geri getirdigim yazi dosyasini acmaya calistigimda acayip harfler cikiyor büyük bir olasilikla bilgisayar benim yazilari kendi diline cevirdi veya kodladi acaba bunu cözecek bir program veya öyle bir sey varmi???
serefli-mihail
04/11/2004, 16:44
konu hakkinda bilgisi olan yokmu?????
nazar degmistir
kursun döktür
serefli-mihail
05/11/2004, 00:16
nazar degmistir
kursun döktür
öneriler icin saol ama konuya az daha bilimsel yaklassaydiniz beni beyhude ederdiniz :tamams:
ne bicim forum bu ya soru soruyoz arkadas nazar kursun muhabbeti yapiyor bunu bana yapilmis bir hakaret olarak kabul ediyorum...
unutmaki LAHANA abicim BILMEMEK AYIP DEIL DIOR SORULAN SORUYA TA$HACK GECMEK AYIP DIYORUM ve bu konuyuda burda kapiyorum ... :kuul:
hadi herkese gecmis olsun benden bu kadar iyi geceler
öneriler icin saol ama konuya az daha bilimsel yaklassaydiniz beni beyhude ederdiniz :tamams:
ne bicim forum bu ya soru soruyoz arkadas nazar kursun muhabbeti yapiyor bunu bana yapilmis bir hakaret olarak kabul ediyorum...
unutmaki LAHANA abicim BILMEMEK AYIP DEIL DIOR SORULAN SORUYA TA$HACK GECMEK AYIP DIYORUM ve bu konuyuda burda kapiyorum ... :kuul:
hadi herkese gecmis olsun benden bu kadar iyi geceler
:super:
kullandigin recover programmini ne kadarda ben tavsiye etmis olsam sana
beceriksizmis. ben ne yapalim..
bak bir datayi pcden silgiginde o data gercekten silinmis olmaz(özel bir silme programmi kullanmadigin sürece)sadece yazilmak üzere o sektor hazir hale gitirilir. eger isletim sistemi tam o datanin bulundugu sektöre yeni biseyler yazarsa o zaman data tanamen kaybolmus olur. eger bir diskte data kaybi olmusa yeni biseyler kaydetmeden (nette bile dolasmamak lazim ) direk bir recorey programmi calistirip disk taratmak lazim.
sen sansina küs isletim sistemi tam sana lazim olan sektöre biseyler yazmis.
yani üzerinde nazar var.
kursun döktür hata varsa bakirda döktür
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.