Tam Sürümünü Görmek İçin : Autoexec
serefli-mihail
01/11/2004, 17:04
acaba ms dos altinda windows xp deki tüm kullanicilari görme olanagi varmi??
cünkü autoexec den pcimdeki tüm kullanicilarin temp dosylarini silmek istiyorum acaba bu konuda bilgisi olan varmi???
serefli-mihail
01/11/2004, 17:57
konu hakkinda bilgisini olan biri yokmu ??
O nick ne sen onu bir acikla hele?
Sen $erefli isen bizim yillardir tanidigimiz Ansugo $erefsiz midir?
Git, ciktigin yere don.
:cool:
serefli-mihail
01/11/2004, 21:54
ASA ben senin tanidigin ansugo ya serfesiz demiyorum ama öyle algiyiliyorsan sana kalmis ne yani 2 tane serefli ansugo olamazmi :hmmm:
bana soruya cevap verebilecek kimse yokmu????
serefli-mihail
02/11/2004, 12:50
kimsenin verebilecek bir önerisi tavsiyesi ne bilyim internetsayfasi bilene yokmu??????????????????
Yarabbi basimiza bunlarda mi gelecekti.
Zerzevat Adam
02/11/2004, 20:28
Çok komedi ya. Çok severim şu "2 tane abc olamaz mı?" kalıplarını.
SimyageR
02/11/2004, 20:41
net user
komutu ile local kullanıcıların bir listesini alabilirsin.
serefli-mihail
03/11/2004, 10:51
aslinda ben istedigmi gibi bir script su anda yaptim ama simdide baska bir problem karsima cikti $öyle;
rmdir /s /q c:/(klasör)
su sekilde istedigim klasörün altindaki her seyi siliyor yalniz....isimi bosluklu olan dosyalarin hicbirini silmiyor ama boslugu kaldirdigim anda dosyayi siliyor acaba bosluk isimli klasörleride silebilmem icin bir komut bilen varmi ??? ben googleden da aradim bulamadim yardimci olursaniz cok sevinirim
Yarabbi basimiza bunlarda mi gelecekti.
Hocam markalaşma durumu söz konusu olabilir mi yakında? Şöyle Hitler resimli Ansugo bardakları, T-Shirtler, eşantiyonlar falan... :)
varsa oyle bir niyet bence
www.ansugo.com yada net yada org ile başlamalı...
:D
selami_32
03/11/2004, 13:29
aslinda ben istedigmi gibi bir script su anda yaptim ama simdide baska bir problem karsima cikti $öyle;
rmdir /s /q c:/(klasör)
su sekilde istedigim klasörün altindaki her seyi siliyor yalniz....isimi bosluklu olan dosyalarin hicbirini silmiyor ama boslugu kaldirdigim anda dosyayi siliyor acaba bosluk isimli klasörleride silebilmem icin bir komut bilen varmi ??? ben googleden da aradim bulamadim yardimci olursaniz cok sevinirim
rmdir /s /q "c:/(klasör)"
kilasör ismini tırnak içine alırsan olur sanırsam
saygılar.
serefli-mihail
03/11/2004, 13:45
selami_32 saol ben ama cözümü kökten yaptim :)
rmdir %temp% /S /q
md %temp%
deyince oldu bence en iyiside oldu ilgileriniz icin tsk. :tamams: :tamams: :tamams:
selami_32
03/11/2004, 14:06
yazarken @ansugo diye cevap yazdıydım. hakkaten ya şeref işini karıştırmayalım lütfen yanlış anlaşılabilir.
saygılar.
serefli-mihail
03/11/2004, 14:23
hakkaten ya şeref işini karıştırmayalım lütfen yanlış anlaşılabilir.
saygılar.
sana katiliyorum selami_32 arkdaslar takmis bu yeni serfli ise eskisi ne diye bence hic karistirmaya gerek yok.... :tamams: :tamams: :tamams:
Hocam markalaşma durumu söz konusu olabilir mi yakında? Şöyle Hitler resimli Ansugo bardakları, T-Shirtler, eşantiyonlar falan... :)
Caktirmayalim. Boyle klonlar ureterek populerizmi yakalamayi dusunuyorum. Malumdur ki kapitalizmin azgin midesine giden yol populerlikten geciyor.
Bir mana da unluler ciftligine katilmis Banu Alkan gibi dusunebiliriz bu durumu.
şerefli-koçhisar
kahraman-maraş
gazi-antep
gibi bir şey bu sanırım :)
orijinali kötüleme değil de bir hayranlık seziyorum ben .
ah Ansugo ne kadar şanslısın bak hayranların avatarın nickin falan hep kendilerine adapte ediyorlar.
güzel bir şey insanın hayranının olması bence eheh :)
Zerzevat Adam
03/11/2004, 16:17
Yaptığım Adolf Pixelart'ının sadece sahibinde kullanılması ricâsıyla: HÖYTT...
rmdir /s /q c:/(klasör
selami_32 saol ben ama cözümü kökten yaptim :)
rmdir %temp% /S /q
md %temp%
deyince oldu bence en iyiside oldu ilgileriniz icin tsk. :tamams: :tamams: :tamams:
bana artistlik yapiyor gibi geldi.
serefli-mihail
03/11/2004, 17:46
bana artistlik yapiyor gibi geldi.
arkadasim kimseye artislik cektigimiz yok!!! serefli -ansugo yazmissak kime ne zararimiz var??? kimseye ben serefsiz diye hitap etmedim... etmemde :hmmm:
serefli-mihail
03/11/2004, 17:51
bu arada baska sorunum war söyle;
localdeki tempi pekala siliebiliyorum ama temporary internet files silemiyorum zaten yetki hakki da vermiyor acaba icini temizlemek icin
del c:<klasör> /a:r bundan baska bir fikri olan varmi bunu denedim kabul etmiyor..
NOT:LÜTFEN AVATARA VE HESABA TAKILIP KALMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zerzevat Adam
03/11/2004, 18:01
Ne demek avatara takılıp kalmayın?
Diyelim ki Ansugo bir kavram veya başka birisinin ismi olabilir fakat o Avatar'ı yapan benim ve senin izin aldığını hatırlamıyorum.
Neyse. serefli-ansugo kardesim. Nickini degistiriyor, avatarini siliyor, kisisel bilgilerindeki garip seyleri duzenliyorum.
Zerzevat Adam
03/11/2004, 18:03
Mihail. :D
serefli-mihail
03/11/2004, 19:00
ansugo kardes su serefli-miahili degistirip Chatlak yapsan olurmu bu son ricamdir ....... bugünlük bukadar simdilik yarina kadar internete giremiycem herkese iyi aksamlar yarin görüsmek üzere
serefli-mihail
03/11/2004, 19:02
Ne demek avatara takılıp kalmayın?
Diyelim ki Ansugo bir kavram veya başka birisinin ismi olabilir fakat o Avatar'ı yapan benim ve senin izin aldığını hatırlamıyorum.
haklisin omerbalyali sana sormam gerekirdi ... neyse cok kizdirmamisimdir umarim sizleri :sus:
serefli-mihail@ aramiza hos geldin taze ceviz
sayin ceviz net sakinleri seferlixxxx calistigim is yerinde
bilesim kisminda yanimda calisan gencmi genc bir elemandir
kendisine bir DOs shell yazmasi icin görev verildi.
takildigin konular olursa bize sorma kendin arastir dedik. gerektifinde forumlar gir forum ve google kullanma aliskanligin gelisin dedik
eleman gitmis cevizde tetöristlige soyunmus.
ansugocum dert etmek onun kulagi hemen yakinimda.
gerektiginde söyle bir kac derece cevireyim
ya bu yeni cevize dogru dürüst bir nick verin
yeni cevizleri sevkatle yaklasalim ... nede olsa onlar bizim varislerimiz.
:kuuul: (ulan cok büyük laflar ettim arkadaslar afetin ahuiuu!! kendimi kötü hisediyorum :rolleyes: )
not: bu arada eleman tempi silen bir bat yazayim derken muzicezi bir bat datasi yazdi ve start/programmlar kismindaki bütün linkleri sildi. bilgisayarim kapaga döndü
herseyi calistir kisminda calistiriyorum.kendimi winxp üzerinde KDE kullaniyormusun gibi hisediyorum
Alt+F2 konsole :)
:tamams:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.