PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Virtual server acma...

TOMMY
31/10/2004, 00:34
slmlar
sızden bı yardım ısteyecektım Virtual server acma nedir?bana bı ıslem ıcın
sunu yapmam ıstendı..
....................................

"Arkadaşlar ADSL kullanıcısıysanız , Virtual Server açmanız gerek.

Aşağıda verdiğim tüm portları makinanıza yönlendirme yapmanız gerek aksi halde program çalışmaz!...

PORT : 80
PORT : 8080
PORT : <sizin programda verdiğiniz port>
PORT : 5555
PORT : 6666
PORT : 7777
...................................

arkadaslar bı yardımcı olursanız cok sevırım sımdıden tesekkurler..

acemi
31/10/2004, 00:44
Tehlikeli birsey yapiyorsun. Olay nedir? Konustugun kisi guvenilir biri mi?

TOMMY
31/10/2004, 00:48
ewet ewt guvenılır...Merak etme usta..sen soleyıwer eger yasal bı sıkıntısı warsa msn de konusabılırz cok onemlı benım ıcın..
TSK ederım..

acemi
31/10/2004, 00:51
Kullandigin donanima gore cevap degisiyor. Su topic'e bir goz at:
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=13555

TOMMY
31/10/2004, 01:01
slm bende E-Con Mc-8000 Us ADSL modem war bu ıslerı yanı yukarıdakı ıslemı Modeme baglanarakmı yapacam? baglanmayı denedım olmadı dırek browser a IP adresımı yazdım olmadı TELNET den gırmeyı denedım anaPc ye baglantı acılamadı dedı bı cozum yolu lutfenn..

TOMMY
31/10/2004, 01:42
lutfen yardım edın:((((
kendı modemıme baglanamıyorum sorun nerde????IP mı browser a yazdım olmadı telnet le gırmeyı denedım olmadı bunu baska hal cagresı yokmu?????

acemi
31/10/2004, 11:04
Modemin manuelinde yazar nasil bu ayarlari yapabilecegin. Gormedigimiz/kullanmadigimiz bir modemin nasil ayarlanacagi konusunda birsey demek zor.

teddmcload
31/10/2004, 18:49
hımmmm....

bir bakalım ....

yukarıdaki önemli dediğin işlem aslında kendi bilgisayarını internete açmaktan ibaretti. zaten söylenmiş böyle bir şeyin tehlikeli olacağı arkadaşlar tarafından.

eğer sen açtıysan makinanı nete ve elemanın teki de ulaştıysa senin modemine modemin başına hoş şeyler gelmemiş demektir.

modeme explorer ve telnet yoluyla ulaşabilirsin. eğer sen her ikisi ile de ulaşamıyorsan benim aklıma gelen birinin şifreleri değiştirmiş olacağı veya başka bir şeyler yapmış olabileceği.

eğer adsl modem kullanıyorsan virtual server kurmana gerek yok. ihtiyacın da yok.

aceminin dediği gibi modem ile ilgili bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız.

tavsiyem (son karar sana kalmış) modemi resetlemen. yani fabrika ayarlarına geri döndürmen.

TOMMY
04/11/2004, 05:14
SLM lar Modem markası E-Con USB ADSL MC-8000 US
ben modeme baglanamıyorum hadı sıfreden gecemesem deıstı dıyecegım ama modeme gıremıyorumkı:( bu ıs benım ıcın cok onemlı ..yardımlarınızı beklıyorum..
saygılarımla..