Tam Sürümünü Görmek İçin : [Pixelart] Aztek Piramit
Zerzevat Adam
29/10/2004, 01:20
Blog sitemin konsepti için hazırladığım aztek piramidi nasıl olmuş sizce? (Dosya ekte)
Sizce gerçeğine ne kadar yakın? (Orjinalin resmi de ekte)
Bu çözünürlükte ve pixelart normlarına göre bence gayet uygun olmuş. Ellerine sağlık...
Zerzevat Adam
30/10/2004, 16:31
Sağol hocam, fakat onlar "thumbnail" yani tırnak fotoğraf sen tıklayıp büyük haline baktın değil mi?
renklendirmeyi düşünüyormusun ?
Zerzevat Adam
30/10/2004, 16:42
Şu an ki halinden biraz daha koyu yaptım, renklendirme de ise biraz kirlendireceğim yani böyle parçalı gibi bir görüntü vermeyi düşünüyorum.
Ama bunu zemini, kaya bloklarını ve taş duvarları yaparken bütünleşik olarak yapmayı düşünüyorum.
güzel.. çalışmanda başarılar...
birde bizde böye çalışmamızı koysak , anket tanımlaması yapabiliyormuyuz ?
yapabiliyorsak nasıl ?
yapamıyorsak neden ?
siz yapabiliyor , biz yapamıyorsak bu bir çifte standart değilmi ?
Sağol hocam, fakat onlar "thumbnail" yani tırnak fotoğraf sen tıklayıp büyük haline baktın değil mi?
Baktım hocam, geçeğiyle kıyaslama yapmak açısından söyledim zaten. Pixelart mantığı çerçevesinde...
güzel.. çalışmanda başarılar...
birde bizde böye çalışmamızı koysak , anket tanımlaması yapabiliyormuyuz ?
yapabiliyorsak nasıl ?
yapamıyorsak neden ?
siz yapabiliyor , biz yapamıyorsak bu bir çifte standart değilmi ?:garip:
ömer kardeş bir cevap vermeyi düşünüyormusun ?
Sanırım hayır.. Yanı bu bolumde kayıtlı kullanıcıların anket acma yetkısı yok.. Pekı bu bır cıfte standartmı? Hayır.. Bu sadece yonetıcılere verılmıs bı hak.. Dıger tum haklar gıbı.. Nasılkı konulara mudehale etme hakkı bı cıfte standart olusturmuyosa buda bı cıfte standart degıl..
Ancak.. Bu yetkının kayıtlı kullanıcılarada verılmesı bıseyı olumsuz yonde etkılermı? Pek sanmıyorum.. Su durumda belkı bunu tekrar gozden gecırebılırız..
Not: Her meseleyı hak hukuk cevresınde ele almasak Grafık? Yanı boyle uygun gorulmus boyle yapılıyor.. Sana ters gelen bısey varsa ac bı konu tavsıyede bulun.. Bızde bunu degerlendırelım..
Yok ama benım yada omerın sahıp oldugu yetkılere sahıp olmak ıstıyorsan once bunu hak etmen gerekıyor sanırım.. O yuzden lutfen bunu polemık konusu yapmayalım..
Kı hıc bırımız bu forumun sahıbı yada vasisi degıl.. Yanı hepımız bırer kayıtlı kullanıcı olarak basladık..
Kimse'den bir hak telebim yok @hunter ,,, ayrıca geriye bakarsan birçok yerde , biçok konuda bunları dillendirdim... (hatta sende bana mazlumun hakkınımı savunuyorsun demiştin)
yöneticilere verilmiş haklar var düzeni sağlama,konulara müdahale etme vs.vs
bunun yönetici haklarıyla ne ilgisi var ? kişisel bir çalışma için kişiye özel bir anket...
bu bir çifte standart oluyor malesef bunu sende biliyorsun.. ben konulara müdahale etmek silmek üye banlamakdan bahsetmiyorum.. forumda yönetcilerin oluşturduğu onlaraca genele hitab eden anket var.. ancak böyle özel anket oluşturma hakkı neden yöneticilere özel ?
bende bir çalışmam için neden anket kurmadığımı öğrenmek istedim.. konunun muhatabının'da soruyu dikkate almaması verecek uygun bir cevabı olmadığından olsa gerek.
ayrıca konuyu uygun bir yere taşırsan arkadaşımızın özel kamuoyu yoklamasına zarar vermesin
UmutOcakdan
01/11/2004, 17:49
Gayet başarılı birde renklendirilince daha da güzel olur
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.