PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Technolojik Hosting

smavci
25/10/2004, 03:10
merhabalar

ilk olarak alışverişlerinizi kredi kartınız ile yapmanızı tavsiye ederim böyle bir durumda eğer hostunuzdan hizmet alamazsanız kredi kartınızdan bankanızla görüşüp charge back yaptırabilirsiniz. yalnız bunu sadece ilk kredi kartı dekontunuz gelene kadar yaptırabilirsiniz. faturayı ödedikten sonra böyle bir hakkınız olmuyor aşşağı yukarıda ilk ayda hosting firmanızın ne olduğu karşınıza çıkacak demektir.

reklam yapmak istemiyorum ancak isteğiniz şey bir hosting olunca söylemek istedim ben technolojik.com / net in sistem adminiyim. türkiye pazarında çalışmıyorduk ancak türkiye pazarına açılma kararıda alındı. daha önceende bazı arkadaşların istediği üzere technolojikin ye sayısını ve başka ülkelerden üyeleri olduğuna inanılmamış hatta dalga konusu olarak geçmişti bunun üzerine sanırım 5000 civarında olan bir liste yayınladım onuda 2 veya 3 parca halinde aktarmıştımki silindi. haklılar gereksiz yer kalabalığı yapıyor diye düşünülmüş. sadece şunu söyliyeyim host search dahil olmak üzere dünyanın en büyük host arama motorlarına girip araştırnız technolojik ilk sıralarda çıkcaktır. nitekim google da arama yaptırırsanız sadece technolojik yazın 1000 civarında sonuç çıkacaktır. isteyenede 1 aylık para garantisi verilmektedir. yerimiz rahmanlar sahilde olup 42 adet serverımız mevcuttur serverlarımız USA da ingilterede ve gnax da bulunmaktadır.

saygılarımla

Technolojik Technical Support Team
System Admin
Semih AVCI
www.technolojik.com

draligus
25/10/2004, 03:22
firmalarin barindirdiklari uye sayilarini gormek zor degil.
http://www.webhosting.info/webhosts/reports/total_domains/technolojik.com
sitenizi ve sitenizde sundugunuz secenekleri inceleyecegim. ilginiz icin tesekkur ederim.

smavci
25/10/2004, 15:06
bakın burdaki firmaların barındıkları hosting sayıları değildir bu sadece iplerin barındırdıkları hostlardır. yani orta gördüğünüz kişiler tek bir ipden çıkıyorlar bizim serverlarımız dünyanın farklı ülkelerinde aynı ipden çıkma gibi bir şans yok orda bulununan sadece technolojik.net domainine ait ip deki domainlerdir.

saygılarımla

System Admin
Semih AVCI

draligus
25/10/2004, 17:16
semih bey,
beni yanlis anlamissiniz. ilk mesajinizda daha once bu konuda birileriyle problem yasadiginizi soylemissiniz. bende isteyen istedigi yerden bilgi bulabilir diye yazdim. ve benim bu konuda bildigim tek adres o idi. o yuzden verdim adresi.
arti cidden ilk mesajimda da vurguladigim gibi benim bu konuyu acmakta amacim firmalari karalamak degil, saydigim ozelliklere sahip firma bilen arkadaslar varsa bunlari paylasmalari idi.
kesinlikle hicbir platformda hicbir firmayi karalamam ve buna da karsiyim.
ben bu isten para kazanmiyorum. sitemin gunluk hiti cok iyi reklam aldigini bildigim birkac siteden cok daha fazla ama ben , reklam sponsor gibi islere girmedim. ozel ilgi duydugum bir konu oldugu icin bu isle ilgileniyorum. yanlis anladiginiz icin uzuldum.
tekrar ediyorum amacim kimsenin acigini bulmak yada karalamak degil, bunu farkli ortamlarda fazlasiyla yapiyorlar.
sadece iyi tecrubesi olan arkadaslarim varsa onlardan bilgi almak istedim. ve hala ayni amactayim.

hepinize iyi calismalar dilerim.

Ansugo
25/10/2004, 17:19
@smavci :

Buyuk bir sorun olmamasi icin ( ki bu aralar cok populer oldunuz ) tum sunucu iplerinizi verin. Arastirmaci arkadaslarda bos bulduklarinda arastirsinlar. ( Hasa uye domainlerini paste edin demiyorum. Ugrastirmayin adami :))

RaiST
25/10/2004, 18:53
normalde, ceviz.net forumu mesaj atmıorum. sadece ara sıra girip goz gezdiriyorum. nasıl olduysa bu topici sonuna kadar okudum ve smavci arkadasin yaptıgı onerı uzerıne teknolojik diye bir arama yaptım ve random bir iki siteye girdim;

smavci

I am working with technolojik internet solitions. and I think they are so good becouse they are very cheap and they have got prestige all of the world. in the world they have got 52.000 customers.
they gives
php
perl
pyton
cgi
asp
asp.net
coldfusion
tomcat
mysql
mssql

and everything is unlimited . this is not a joke. yes disk space unlimited.
and olny $1.66 per month. and also they gives unlimited spaces and 400 mbit speed and 7/24/365 mail and phone support

http://www.geekforum.com/forum/forum_posts.asp?TID=1136&get=last

isin aslı, teknolojik ile onceden calistim. genel anlamda hizmetten memnundum. ama sunu belirtmeliyimki, sanki musteriymiscesine, farklı sıtelere girip, admini oldugunuz hosting firmasını ovmek, bana pek mantıklı gelmedi. yurtdısına calısan, 52.000 kusurat musteriye sahip bir firmanın, bunu yapmaması, hatta buna zaman bulamaması gerekir diye dusunuorum.

smavci
26/10/2004, 01:15
burda kötü olan nedir? söylediğim gibi biz yurt dışı piyasaya çalışıyoruz. ben yaptığım reklamdan şikayet etmiyor utanç duymuyorum.

bu arada dragilus yanlış anlamadım kabalık gibi geldiyse özür dilerim sadece host info nun tek ip den çıkan makinalar için geçerli olduğunu söylemek istedim.

technolojik e ait ip grupları

#balancing vardır ve bu ipde 7 server birbirine bağlıdır. ingilteredir.#

nsa.technolojik.com 213.171.192.250

#dedicated solitions USA#
ns4.technolojik.net 216.67.231.72
ns1.technologi.net 216.67.248.217
ns1.templatemonster.net 69.72.130.178
ns1.worldccbank.com 69.72.128.114

#Beach comber Cretions USA#
ns1.4fhp.com 67.18.157.26
ns10.technolojik.net 67.18.141.162 ( 4 server balancing 30 ip)

#GNAX USA#
ns1.microsoftasp.com 209.51.139.170
ns1.microsoftasp.net 209.51.142.202

#Interland USA#
ns.microsof.org 66.132.157.29

saygılarımla

System Admin
Semih AVCI

cappytoi
26/10/2004, 22:41
Sayın Semih Avcı,

Benim anlamadığım sitenizdeki çelişkiler. Bunu şöyle belirtelim http://www.technolojik.com/unix.htm adresinde bulunan planlara bir bakınız. Aynı sayfada bulunan SINIRSIZ Gold paketiniz (aylık 40gb bandwidth) ile Sınırsız Plan II paketiniz (aylık 12gb bandwidth) fiyatları aynıdır. Bu nasıl oluyor?

draligus
27/10/2004, 14:31
....... konu amacina ulasamaz , tartisilamaz.
ama yine de sansimizi deniyelim.
deneyimli arkadaslardan bilgi rica ediyorum..
.......burada hicbir firmanin ismini vermeden , karalama yapmadan bir problem dilegetirmekti amacim..
.......bakin burada turkiyedeki firmalarin listesi var
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/TR
ama tabi oradaki sayilar kaliteli hizmet anlamina gelir mi emin degilim..
deneyim sahibi arkadaslardan yukaridaki maddelerdeki ozellikleri tasimayan firmalari onermelerini rica ediyorum. ( ya da enaz tasiyan )

giriş mesajimin ozeti buydu arkadaslar..

cappytoi
27/10/2004, 22:35
sanırım cevap yok...

Grafik
27/10/2004, 23:43
yok yok öyle çelişki olmaz.. bak çelişki böyle olsa gerek..

savci'ya ait değişik tarihlerde yazılmış mesajlardan birkaç alıntı

İlk tanışma

52000 müşterimiz bulunmaktadırİlk Tepkiler geliyor
5-6 bin kişilik bi liste yayınlamıştım İlk tepkiler üzerine yumuşamalar.

5000 civarında
Gerçekler ortaya dökülüyor
3000 tane listeletmiştimGerçekler netleşiyor
1870 - 1900 gibison durum ne sayın admin ?:sus:

draligus
27/10/2004, 23:47
arkadaslar, tartismak icin ayri bir baslik acsaniz, ve forumu bilgilenme amaciyla kullanmak isteyen bizlere , bu basliklar altinda sordugumuz sorularimiza yanit vererek yardimci olsaniz hepimiz icin daha faydali olur.
ilk mesajimda da belirtmistim , birilerini karalamak elestirmek icin degil , iyi tecrube edinmis arkadaslarimizdan fikir almak icin cabaliyorum.

tesekkurler

cappytoi
28/10/2004, 23:16
madem öyle ama gene de cevap beklerim.
bu arada biri buralarda bir yerlerde bir host önermişti csoft.net diye
hizmetleri gayet iyi gibi kullanmak lazım.
şunu da söylemek lazım eğer aylık $5'dan yukarı bir fiyat düşünüyorsanız bence kredi kartınızla aylık olarak ödeyin. belki yıllık ödemelerdeki indirimden faydalanmamış olacaksınız ama en azından 6.ay geldiğinde hostunuz size iyi hizmet veremediğinde ya da kapatıp kaçtığında bir güvenceniz olacak paranız da yanmayacaktır.

draligus
28/10/2004, 23:42
cappytoi
yardim gayretlerin icin tesekkur ederim. mesajinin alt bolumunu silinmis ben cevap verene kadar. bahsettigin forum bir sure once kapandi.
ama yine de cok tesekkur ederim.

Grafik
29/10/2004, 00:06
arkadaslar, tartismak icin ayri bir baslik acsaniz, ve forumu bilgilenme amaciyla kullanmak isteyen bizlere , bu basliklar altinda sordugumuz sorularimiza yanit vererek yardimci olsaniz hepimiz icin daha faydali olur.
ilk mesajimda da belirtmistim , birilerini karalamak elestirmek icin degil , iyi tecrube edinmis arkadaslarimizdan fikir almak icin cabaliyorum.

tesekkurler
forumda bilgilenmeni sağlayacak binlerce konu mevcut.. senin soru sorma ve cevap hakkını kimse almaya çalışmıyor.. sen sorunu sor yanıt al. ben sorumu soruyum yanıt alayım..

problem nerde.. senin için fayda içermediğini düşündüğün mesajları okumazsın..

draligus
29/10/2004, 00:13
peki, ozaman genel bir konu acilsin, herkes aklina geleni yazsin, herkes birbiriyle tartissin. olmasi gereken bu mu?
ya da spesifik bir konu acilinca sadece o konuda konusmak mi? Alinti yaptiginiz bolumde size yada baska birine yonelik birsey soylemedim. sadece ilk mesajimda sordugum sorunun bir amaci vardi. bu konuda tecrubeli arkadaslarin tecrubelerini paylasmak.
ama malesef insanlar birbirine girdi ve acmis oldugum konu dagildi.
yazdigim mesajda kotu bir sey yoktu. eger farkli bir konuda tartismak isteyen varsa, ayri bir konu acmasini ve orada tartismasini rica ettim.
actigim diger konuda mesajlarimi silmek zorunda kalmistim. sanirim bu konu da ayni sekilde sonlanacak.
yine de yardim etmeye calisan arkadaslara tesekkurler

herkese iyi calismalar

HunTER
29/10/2004, 00:20
@dragilus
Gecte olsa ıstegınızı yerıne getırdım.. Actıgınız konuyla alakasız mesajları bu konu altında topladım.. Sımdı sız kendı konunuz altında dıledıgınız sekılde hareket edebılırsınız.

@Grafik
Konunun sahıbı aynı zamanda konun moderatorudurde.. Yanı konuyu ıstedıgı sekılde yonlendırebılır.. Bu nedenle kısılerın bu haklarına saygılı olmak gerekır.. Soylendıgı gıbı konuyla alakasız ancak senı rahatsız eden bı mesele varsa bunu bı baska konu altında dıle getırebılırsın..

draligus
29/10/2004, 00:25
Ertugrul Bey, ( @HunTER )
Anlayisiniz icin tesekkur ederim.
iyi aksamlar

acemix
24/12/2004, 02:01
Uzun süredir bu firmayı takip ediyorum cevizede reklam verdiğine göre ben sizinle çalışırım...Arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim.

Kaizer
24/12/2004, 09:30
bir zamanlar beni yari yolda birakan ve bir daha asla guvenemiyecegim hosting firmasidir bu technolojik...

Zerzevat Adam
24/12/2004, 16:34
@acemix: Reklam işinde bir firmanın "iyi hizmet" verip vermediğine göre reklam almıyoruz. Yani teknolojik'in reklamının cevizde olması bizim onları veya onların bizi desteklediği anlamına gelmez, sadece parayı veren düdüğü çalar mantığı.

bybart
24/12/2004, 22:43
http://www.hostbul.net/yorumlar.asp?firma=1235 buradaki yorumlarda olumsuz firma yetkileri bir açıklamada bulunurlarmı acaba?

Zerzevat Adam
24/12/2004, 23:11
Aman baybart sakın. Forumda 10'larca 100'lerce pek inanamadığımız açıklamalar duymuştuk, onları oku.