Tam Sürümünü Görmek İçin : Counter Strike
Mingitau
14/11/2002, 12:32
Win 2000 Makinlarda s3 16 MB ekran kartları var. DirectX in yeni sürümünü kullanmamız bişiyi değiştirir mi?640*480 kullanılıyo ama görüntü çok kötü...
Çabuk cevap yazılması temennimdir.
Bilgisayar Topluluğu olarak ilk yaptığımız işe bakın.... Neyse telafi edecez artık;)
CSV 1.5 full'u kurdum ama bunu çalıştıracak exe dosyasını bulamıyorum arkadaşlar ya bir gariplik var bu işte :D Acil pls ;)
Yaw ne biçim setupu var bunun E'ye kurmazsan csv15full.exe dosyasını kurmuyor e ben nerden bulacam şimdi csv15full.exe'yi?
yok yok hl.exe yi arıyor bu :)
Predator
14/11/2002, 21:17
Axion,
O ekran kartı,işletim sistemi ve ram ile cs oynaman imkansız gibi birşey...
Ama yine ben oynarım 20-30 FPS diosan anlatayım.
Oyunu ilk kurdugunda video ayarları software e göre ayarlıdır onu opengl seç.
Zaten directx zorunlu...
Sahin csyi çalıştırabilmen için halflife kurulu olması gerekiyor...Ama retail versionunu bulduyan bilmem.Hlnin üzerine kurarsan sorun kalmaz.
Retail değil, Türkiyeden gelen bir cd den çıktı, full yazıyor oyun. Gerçi bende Half_Life cdside vardı ama şimdi nerden bulacam, bunu çalıştırmanın başka yolu yokmu acaba?:rolleyes:
Predator
15/11/2002, 14:52
Halflife cdsi varmış işte...
İlk önce hl kur ondan sonra üzerine cs..
www.sanane.com adresinden gerekli güncellemeride yap...
Varda bulamıyorum, başka hiç bir şekilde çalışmaz mı?
Predator
15/11/2002, 19:57
:)) Hangi serverda oynayacaksın bakim :))
yoksa botlarlamı?
Ah bir servere girebilsem ne kadar hata mesajı varsa hepsini aldım sonunda bir pod indirdim ama adımımı atmadan terrorist win oldu hep, sürekli vurulmak zoruma gitti bıraktım bugünlük :D
Birde different version diyor serverlere girerken ne yapacaz bunu?
Mingitau
15/11/2002, 21:41
:aglama: :aglama: :aglama:
Bu tip bişi olamayacağı için ağladıktan sonra
:hiohahoha :hiohahoha :hiohahoha :hiohahoha
zaten bt gurubunun ilk işi olmamalıydı. :D :p :p
Predator
16/11/2002, 22:08
Şimdi Sahin,
Net serverlarında oynayabilmen için Counter strike 1.5 ile Hl nin 1.1.1.0 Patchine ihtiyacın var.
Oyun içinde uptade diye bir yer var ona tıkladığımda otamatik yüklenmiyor değil mi bunlar. HL i kurdum ama CSV15.exe diye bir dosyadan kurdugum CS Fail isimli ayrı bir klasörde kuruluyor ve bir türlü çalışmıyor.
Neyse bir bot bulup olaya başladık bir kenarından ama anladığım kadarıyle bu bir yaşam tarzı ya inşallah fazla kapılmam :p
Predator
20/11/2002, 04:23
OoOo Sen botlara kapildiysan işin var :)
IBRAHIM_DK
07/03/2004, 23:37
Yaw Arkadaslar Ben Counter Strike 1.5 Version Uptadesini Nerden Bula Bilirim????
http://www.fileaholic.com/cgi-sql/file-download.sql/14847
Buradaki mirrorlardan herhangi birinden indirebilirsin.
:cool:
Zerzevat Adam
08/03/2004, 02:28
Ya ASA hocam sizin noyan.net'ten biri yapmıştı kim hatırlamıyorum ama CS için hile idi.
Hilekar değilim hilekarlarıda sevmem ama o gerçekten çok güzeldi...
Zerzevat Adam
08/03/2004, 02:34
http://www.noyan.net/users/rm-rf/
İşte bu SCM :)
Bunun yeni sürümü çıksa 1.5 için çok güzel olur (networkte arkadaşlarınızla oynarken çok komedi :)) )
Heheh yapariz biz ;)
Cheating-death'in yayginla$masi ile amacina ula$ti sanirim, misyon da bu idi herhal...
Zerzevat Adam
08/03/2004, 17:05
Sanırım adı da "Sanane Cheat Master"dı...
Ve bence de iyi oldu CD gibi programcıkların yaygınlaşması.
Eğer arkadaşlarınızla ağ'dan oynamıyor ve o an ki durumlarını göremiyorsanız hile yapmanın hiç bir eğlencesi yok :) (Tabi bir arkadaşımla beraber bir kere iyi dayak yiyorduk okulda :D )
Online oyunlarda hile yapmak, bana iktidarsiz birinin mutluluk cubugu taktirdigi ilk gunlerdeki heyecanini animsatir hep.
Ps: Iktidarimla ilgili bir sorunum yok cok $ukur.
HiperAktif®
09/03/2004, 15:19
mutluluk dusmani insan :D
bilemem.com da oyayanınız varmı . ben arada oraya takılıyorum
q3a takılan varmı ayrıca?
Raist bilemem kapanmami$ miydi en son?
$u anki server adresini verirsen gelip yine rankimi 1. yapabilirim :)
nick ANARCHiST
gurelcenk
09/04/2004, 17:46
ben oynayalim.net'e takılıyorum acayip hızlı server'lar
işin komik tarafı serverlar hem türkiyede hemde hızlı
daha once hic tanık olmamıştım
(CS açısından düşünürsek tebrik etmek lazım)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.