Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop Filtreleri
KnightSword
13/11/2002, 21:01
En iyi photoshop filtreleri hangileridir ve pek bilinmeyen ama cok ise yarar filtreler bilen varmi?
KPT'ler iyidir, Eye Candy'ler de iyidir, Xenofex'de iyidir. Bunun dışında ilk zamanlar (fi tarihinde :p) Kang, funhouse, flaming pear vs. ne bulsam ekliyordum ama simdi pek gerekli olduklarını düşünmüyorum ;)
Ben Photoshop a photoshop demem eye candy ve kpt olmayınca :)
realmusti
14/11/2002, 08:07
KPT,Eye Candy,Xenofex,Flaming Pear :super: bunlar en iyi filtreler diyebiliriz.Photoshop ilk başladığımda bu filtreleri çok kullandım.Şimdilik Photoshop un kendi bünyesindekiler bana yetiyor.Tabi bazen bu filtrelerede başvurabiliyorum.
Tüm bunlara ek olarak Burası (http://www.panopticum.com/products_ps.shtml) da baya iyidir...
Kolay Gelsin...
Highlander
15/11/2002, 01:04
Ah birde bu iyidir deiklerin ücretsiz olsaydı :D yada nerden bulurum bunları ücretsiz bilen varmı?
Sadece serial istiyordu zamanında bir indiriver istersen...
Kolay Gelsin...
crazy_gs
03/12/2002, 22:06
kazaa dan ücretsiz eyecandy 4000 çekmiştim :)
Biraz ukalalik gibi gelebilir ama bana sorarsan plug-in filtrelerden mumkun oldugunca uzak dur, once normal photoshop filtreleriyle ve zor yollardan istedigin efektleri yapmayi ogren ve dene. ondan sonra isini kolaylastirmak icin pluginleri kullan. neden dersen pluginler birkac tiklamayla mukemmel sonuclar vermesine karsin photoshop bilgini ilerletmeni engellerler...ama uzun yoldan yapmaya calisirsan, yapamasan bile pekcok sey ogrenirsin ve ileride cok rahat edersin. yanlis anlamayin sadece tavsiye :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.