Tam Sürümünü Görmek İçin : Freehand MX XP pro üzerinde çalışmıyor
Macromedia'nın sitesinden Freehand MX 11.02 trial verisyonu indirdim ve kurdum. Ama program çalıştır diyince program açılmıyor ve arkaplandaki processlere baktığımda macromedia lisencing.exe var. Kaldırıdım tekrar kurdum ama sonuç aynı. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı?
Winxp Pro Sp2 sistemde Freehand MX 11.02 düzgün çalışıyor. Sebebi belki de bir virüs olabilir. Hidrag.A virüsü bu etkiyi yapabiliyor, keza bir çok programımın çalışmamasına fakat proses olarak görünüyor olmasına sebep olmuştu. Tabi bu sadece bir ihtimal.
Sistemde virüs olmadığından eminim. Freehand 10 kurmaya çalıştığımdaysa bilgisayar resetleniyor. Bi daha açtığımda freehand dosyaları açmıyor ve bazı toolbarlar yok. Sistemde 2 gb ram olması bişeylerin ters çalışmasına neden oluyor olabilirmi.
freehand genelde yapıyor bu hatayı
realmusti
25/10/2004, 12:25
Eğer sisteminde Winxp Sp2 yüklü ise bunu yapabilir.Winxp Sp2 yi kaldırıp yüklemeyi tekrar bir dene bir ihtimal belki olur.Ama tekrar Winxp Sp2 yi yüklemeyi unutma
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.