PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : XP sifresin unutum nasil gire bilirim..???

rail
20/10/2004, 17:52
Arkadaslar benim bir sorunum daga var kardesim baska bilgisayarda oyun oyniyordun bir baktik sifre olusmus . Kardasemde sifre yapmadim diyor.Bilgisayarin icinde unemle dasyalar var. Ben nasil osifreye bula bilirim acaba. Belki misafir olarak girip dosyalari alamammi. Biliyorsaniz bir sahmet yardem etin....

Grafik
20/10/2004, 19:04
dosyalar gizli değilse alabilirsin..

+ olarak güvenli kipde aç bilgisayarı admin'de şifre tanımlı değilse yada şifreyi hatılıyorsan denetim masasından iptal et hepsini.

rail
20/10/2004, 23:56
tesekkurler sen bana daga guzel anlata bilirmisin daga yeni basliyorum nasil guvenli kpta acacagim. ama ben denedim guees olara yani misafir olarak belgelerime girmiyor>>>

BoraN
22/10/2004, 05:28
Windows'u güvenli kipte açmak için;

Bilgisayarını ilk açtığında karşına gelen BIOS ekranından hemen sonra F8 tuşuna bas. Karşına bir menu gelecek. Oradan windows'u nasıl başlatmak istiyorsan, onu seçersin...

Güvenli Kip'te açtıktan sonra;

ADMINISTRATOR adlı kullanıcı hesabından giriş yapmalısın. Şayet o kullanıcı adında parola var ve sen bu parolayı hatırlamıyorsan, o kullanıcı hesabına giremezsin ve hemen o anda bilgisayarını kapatabilirsin... :)

Admin. hesabına girdikten sonra;

DENETİM MASASI » Kullanıcı Hesapları

kısmına gir ve oradan parolasını kaldırmak istediğin kullanıcı hesabını seç ve çıkan sayfadan Parolayı Kaldır bağlantısına tıkla.

Bitti.