Tam Sürümünü Görmek İçin : XP sifresin unutum nasil gire bilirim..???
Arkadaslar benim bir sorunum daga var kardesim baska bilgisayarda oyun oyniyordun bir baktik sifre olusmus . Kardasemde sifre yapmadim diyor.Bilgisayarin icinde unemle dasyalar var. Ben nasil osifreye bula bilirim acaba. Belki misafir olarak girip dosyalari alamammi. Biliyorsaniz bir sahmet yardem etin....
dosyalar gizli değilse alabilirsin..
+ olarak güvenli kipde aç bilgisayarı admin'de şifre tanımlı değilse yada şifreyi hatılıyorsan denetim masasından iptal et hepsini.
tesekkurler sen bana daga guzel anlata bilirmisin daga yeni basliyorum nasil guvenli kpta acacagim. ama ben denedim guees olara yani misafir olarak belgelerime girmiyor>>>
Windows'u güvenli kipte açmak için;
Bilgisayarını ilk açtığında karşına gelen BIOS ekranından hemen sonra F8 tuşuna bas. Karşına bir menu gelecek. Oradan windows'u nasıl başlatmak istiyorsan, onu seçersin...
Güvenli Kip'te açtıktan sonra;
ADMINISTRATOR adlı kullanıcı hesabından giriş yapmalısın. Şayet o kullanıcı adında parola var ve sen bu parolayı hatırlamıyorsan, o kullanıcı hesabına giremezsin ve hemen o anda bilgisayarını kapatabilirsin... :)
Admin. hesabına girdikten sonra;
DENETİM MASASI » Kullanıcı Hesapları
kısmına gir ve oradan parolasını kaldırmak istediğin kullanıcı hesabını seç ve çıkan sayfadan Parolayı Kaldır bağlantısına tıkla.
Bitti.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.