PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : yerel site

erolkalafat
12/11/2002, 19:39
6 Ay kadar üzerinde çalışıp tamamladığımız Kastamonu'nun ve çevresinin tanıtıldığı yerel bir site hazırladık.Hizmete girdiği günden itibaren daha 1 yalık bir zaman geçmesine rağmen 3500 kişi tarafından ziyeret edilen sitemize sizide davet ediyorum.bu site bir ilin tanıtımını yapsada hazırlayan kişiler 600 kişilik bir nufusa sahip bir köyün derneğinin ürünüdür.Bizi bu zor yolda sitemizi ziyaret ederek yardımcı olacağınızı umarız.Site ile ilgili görüşlerinizi dikkate alacağımızı bilmenizi isterim.Bu görüşlerinizi ziyaretçi defterine yansıtarak bizlere yardımcı olmanızı rica ediyorum.Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.Sizlerinde destekleriyle sitemizin ziyaretçi sayısını bir ay sonra 10 000 kişi yapmayı hedefliyoruz.

erol kalafat

www.bozkurt-yasarli.net

yemre
12/11/2002, 19:55
çalışmanızdan dolayı tebrik ederim keşke her yörede sizin gibi çalışmalar yapan insanlar olsa...

bide yönetici arkadaşlardan biri internet bölümündeki ve buradaki konuyu birleştirse iyi olur ben beceremedim de....

siteye gelince...

evet yöresel bi sitede neden başlık bölümünde hmustak yazar bilemem... gerçi hmustak severiz ama yinede olmaması gereken bir yerde ismi...

soldaki frame oturmamış gibi geldi bana belki uygun bir logo ile o menü daha güzel olabilirdi...

başlık fontu güzel rengide öle ama askıda durmuş gibi bide ceviz netin fontuna benziyor...

son olarak download da olan rovelver olayı diğerlerinde olsa daha mı iyi olurdu....

ama dediğim gibi çok iyi bir amaç güdülmüş tebrikler

Sahin
12/11/2002, 22:04
ikiside aynı mesaj birleştirmeye gerek yok ki diğerini silelim ; Site için tebrikler bu arada ;)

muharrem_tac
12/11/2002, 22:45
Ülkemizdeki her ilçenin elekronik ortamda birbirine bağlanması yönünde atılmış bir adım olarak gördüğüm sitenizi gezdim.Çalışmanız güzel,bilgi verci ve içerik olarak zengin.

Kastamonu sayfanızı bölümler halinde yapmanıza imkan var mı?Tek sayfada çok fazla resim ve yazı var.

Çalışmalarınızda başarılar.

Sahin
12/11/2002, 22:57
Birde Daday, Daday bezi ve kastamonu bezlerine daha çok ilgi çekerseniz daha iyi olur ;)