Tam Sürümünü Görmek İçin : corel 9 sarun var!!!!!!!
arkadaslar ben corel 9 da caliserek corel 9 hata veriyor ve kapaniyor ve siliniyor. neden oyle yapiyor. onu durdurma imkanim yokmu ?? biliyorsaniz cavap bekliyorum
Bu hatanın sebebi birçok şey olabilir. İşletim sisteminin ve corelin düzgün yüklenmemesi, ram den kaynaklanan hatalar...
Hangi aşamada kilitleniyor ve işletim sistemin, bilgisayarının özelliklerini verirsen belki bir çözüm getirebilirim.
Bilgisayarin rami da yuksek. Simdi cd orginal digel kopyalanmis onun icin olabilirme..
Olabilir fakat ihtimal düşük. Servis paketlerini yüklemeyi dene. Burada program update linklerini bulabilirsin.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=13060
registry den de kaynaklaniyo olabilir. service pack ler iyi fikir. ayrica dusuk bir ihtimal ama ram lerinin spesifik olarak yuksek degerde olmasi kullanımda bunlardan o performansı alacağın anlamına gelmez. bir de diger programlarindan da kaynaklaniyor olabilir bu durum.
OK update yaptim.! Denelim kapansa soylerim cok tesekkuler.
Ama benim bir sorunum daga var kardesim baska bilgisayarda oyun oyniyordun bir baktik sifre olusmus . Kardasemde sifre yapmadim diyor.Bilgisayarin icinde unemle dasyalar var. Ben nasil osifreye bula bilirim acaba. Belki misafir olarak girip dosyalari alamammi. Biliyorsaniz bir sahmet yardem etin....
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.