PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : corel 9 sarun var!!!!!!!

rail
19/10/2004, 02:30
arkadaslar ben corel 9 da caliserek corel 9 hata veriyor ve kapaniyor ve siliniyor. neden oyle yapiyor. onu durdurma imkanim yokmu ?? biliyorsaniz cavap bekliyorum

kursad
19/10/2004, 10:56
Bu hatanın sebebi birçok şey olabilir. İşletim sisteminin ve corelin düzgün yüklenmemesi, ram den kaynaklanan hatalar...

Hangi aşamada kilitleniyor ve işletim sistemin, bilgisayarının özelliklerini verirsen belki bir çözüm getirebilirim.

rail
19/10/2004, 15:35
Bilgisayarin rami da yuksek. Simdi cd orginal digel kopyalanmis onun icin olabilirme..

kursad
19/10/2004, 16:37
Olabilir fakat ihtimal düşük. Servis paketlerini yüklemeyi dene. Burada program update linklerini bulabilirsin.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=13060

tristan
20/10/2004, 01:01
registry den de kaynaklaniyo olabilir. service pack ler iyi fikir. ayrica dusuk bir ihtimal ama ram lerinin spesifik olarak yuksek degerde olmasi kullanımda bunlardan o performansı alacağın anlamına gelmez. bir de diger programlarindan da kaynaklaniyor olabilir bu durum.

rail
20/10/2004, 17:05
OK update yaptim.! Denelim kapansa soylerim cok tesekkuler.
Ama benim bir sorunum daga var kardesim baska bilgisayarda oyun oyniyordun bir baktik sifre olusmus . Kardasemde sifre yapmadim diyor.Bilgisayarin icinde unemle dasyalar var. Ben nasil osifreye bula bilirim acaba. Belki misafir olarak girip dosyalari alamammi. Biliyorsaniz bir sahmet yardem etin....