Tam Sürümünü Görmek İçin : Acıktım ve Ev Arıyorum
arkadaşlar bundan önceki tüm ramazanlarda gündüzleri bol bol uyuma ve acıktığımı hissettirmeyecek işler yapma imkanım vardı...
ama şimdi sabahın 4 ünde kalk yemek ye sonra uyumadan 6:30 da iş için yola çık 9:00 da iş başı yap bilgisayar başında allak bullak ol ....
nedir bu hayat mı ....
en azından yol problemimi azaltmak için şişli de 2+1 ev kaloriferli
balkonlu güzel komşuların olduğu en fazla 250 milyonluk bir ev arıyorum.....
yok mu böyle bi yer
Yemreciğim, bir ara çıkmayı düşündüğüm bir ev vardı,
nişantaşı'nta 1+1 kalorifel li, 170 milyon kirası olan bir ev,
bir kız kalıyordu o evlenip çıkacaktı (sanırım evlendi)
Yani ev şu an kiralık olabilir,
Hem eve çıkt bizde rahat edelim değil mi,
ama ben gültepe yada Çeliktepe civarında bir eve bakacam,
şişlide 250 ye bizim arkdaşlar kalıyor 2+1 istersen onların apartmanada bakarıs
aslında uygunmuş 170 kağıt BERK iboyla çıkıcam galiba....
ne dersin hala bize gelmeyi düşünüyonmu?
yemre hadi evi anladıkta o güzel komşu meselesi canımı sıktı...
seninle bunu konuşalım ....
ayrıca eve çıkarsan BERK le bigün kesin görüşmek istiyorum
pazar günü çağırmadın onu...
Olum ben 1-2 gün idare ederimde sen nasıl katalanacan ibozakiye sen asıl onu düşün, :D ama harbi çıkacaksanız ben size ev bulurum,
bu arada bende acıktım bana yemek ısmarlasana akşama :p
BERK sahi denar hatırlattı pazar günü konukta iskender yedik iftar için ....
senide çağırcaktık ama ben senin çok işin vardır diye çağırmadım nasıl iyi etmişim dimi....
neyse şimdi param fazla yok ama cumartesi seninle bi gidelim iftara ok mi?
:super:
Orjinal mesajı gönderen denar
pazar günü çağırmadın onu...
Bak bak pazar günü bende bom boştum :p ;)
Hmm, Denar, Komşu meselesine gelince eğer ilk dediğim ev olursa bir at gözlüğü alman gerekecek yemreciğime çünkü apartmandaki tek erkek ibozaki ile yemre olucek :))
Orjinal mesajı gönderen yemre
BERK sahi denar hatırlattı pazar günü konukta iskender yedik iftar için ....
Olum daha akllahın dağı pendikte ne işiniz var iftarda :)
çünkü apartmandaki tek erkek ibozaki ile yemre olucek
tamam tutuyorum....
aslında dışarıda gözüm yok... sadece ramazan ayında kızlara bakmayarak nefis terbiyesi yapıp saveba girmek BERK ciddi düşünüyorum ev işini orası veya burası
Predator
12/11/2002, 22:40
Ya istanbulda işe gitmek bile sorun.Ankara memur kenti bin bir otobüse bir ucundan bir ucuna...
Size bol sabırlar..
Predator ve yemre avatarlarınız daha iyi olmuş bir süre böyle klasın ;) Özellikle yemre baya bir süre kalsın :D
Predator
12/11/2002, 22:54
Sahin yine sırıtıyor biçecek bizim avatarları yine :)
Benimki 16k lık bişi dokunma Sonra :hmmm: haaaa :cool:
yok ben sevmedim bu avatarı değişicem hem çok durdu bu ne böyle...
hergün aynı avatar....
ayrıca istanbulun da bir ucundan bir ucuna araba var ama ankaraya göre farkı üç kat fazla trafiği ve nufusu var
Orjinal mesajı gönderen BERK
Olum daha akllahın dağı pendikte ne işiniz var iftarda :)
BERK hatırlatayım o Allahın dağı olan pendiğin en yüksek kesimlerinin birinde sen oturuyorsun....
hemde orası benim doğup büyüdüğüm yer tabiiki orada yiyeceğiz iftarımızı
bence pendik güzel bir yermiş ...
hiç gitmemiştim ama daha önce ... en azından yemre oralı değil mi?
mosaicus
14/11/2002, 17:21
Ne kadar uygun düşer buraya bunu yazmak ama ...bir female olarak ben de ev arkadaşı arıyorum female elbette...istanbul üniversitesinde okuyan öğrenci olabilir .ist. üni. ye yürüyerek 25 dk mesafede, cadde üzerinde oturuyorum (rahat bir yer ayrıca) toplam kira 250 milyon, ADSL de var evimde:) şöyle doğru düzgün tanıdıkları olanlar varsa bir zahmet iletsinler...mersi
Orjinal mesajı gönderen mosaicus
Ne kadar uygun düşer buraya bunu yazmak ama ...bir female olarak ben de ev arkadaşı arıyorum female elbette...istanbul üniversitesinde okuyan öğrenci olabilir (ist. üni. ye yürüyerek 25 dk mesafede), fatihte ve cadde üzerinde oturuyorum (rahat bir yer ayrıca) toplam kira 250 milyon, ADSL de var evimde:) şöyle doğru düzgün tanıdıkları olanlar varsa bir zahmet iletsinler...mersi
:aglama: :aglama: :aglama:
Benim bir iki arkadaşım vardı yeni eve çıkacak bir ihtimal bişiler olaibilir,
Böyle bir evi olan male bir arkadaş ev arıyorsa ben gidebilirim, biras okuluma uzak ama olsun, o da zaten bu sene bitiyooo :p
bence pendik güzel bir yermiş ...
tabiii renkler ve zevkler tartışılmas, aslında gerçekten güsel yer ama uzak (nereye m? - Dünyaya)
:sus:
mosaicus
14/11/2002, 18:14
bekar bayan aranıyor filmini izleyenler bilirler,biraz gerilmiştim o filmde ama:) fazla tanıdığım olmadığı için buraya msj atmayı uygun gördüm...1 ay içinde halletmem gereken bir konu bu! tekrar tşk...
mosaicus vallahi ben female değilim ayrıca fatih uzak benim iş yerine....
ayrıca bende bir bayanla çıkmam eve ama aklımda olsun bulursam bi tanıdık yollarım sana
mosaicus
14/11/2002, 18:50
ben bir bayan olarak bir bayanla eve çıkmam kadar normal birşey olamaz:)...yine de ilgin için sağol, tabii herkesin tarcihi ayrıdır, saygı duymak lazım! mimar öğrenci falan olsa iyi olur, hiç olmassa yardım ederim ödevlerine:) okul günlerimi anarım...
Ne guzel bir bayan daha katildi aramiza, ilk zamanlar tek bayan olarak biraz yalniz kaliyordum buralarda ama simdi sen, nihan, denar, mariah, ben bir kaçta sürekli aktif olmayan bayan ile baya bir cogaldik aman kaybolma bir yere :D Ve hosgeldin ;)
mosaicus
14/11/2002, 19:03
hoşbulduk, aslında uzun zaman önce üye olmuştum ama çıkmış aklımdan üyelik...kaybolmam artık hep burdayım 7/24...adsl sağolsun:)
Evet dikkat ettim adsl ile baglaniyorsun ve mutlu bir internet kullanicisisin :) Bu arada sanada bir avatar bulalim hemen nasil bir sey isterdin :p
mosaicus
14/11/2002, 19:09
interneti sık kullanıyorum da nerden anladın mutlu olduğumu?:)
avatar konusunda haklısın, ben kendim bişiler tasarlamayı düşünüyorum nickime uygun mozaikli bişiler...ama gülmeyi severim çook
Hizin icin dedim :D Dial-up ile pek mutluluk verici oldugunu söyleyemem Türkiye'de iken delirirdim bir sayfa acilacak diye :)
mosaicus
14/11/2002, 19:22
anladım...bir yandan kazak örüp diğer yandan da forumu okuyup yazmak hoş olsa gerek:) internet bağlantısını konusunda mutluyum ama 1-2 aydır hayatı yaşamak anlamında pek mutlu olduğum söylenemez!!
amannn eninde sonunda herşey atlatılır...
oo bayanlar çoğaldı gerçekten en iyisi siz gün filan yapın buluşun pasta börek filan bizde istifade edelim değilmi
Orjinal mesajı gönderen Eylem
Evet dikkat ettim adsl ile baglaniyorsun ve mutlu bir internet kullanicisisin :)
:aglama: :aglama: :aglama: :aglama: :aglama:
Bende MUTLU olmak istiyorum :(
BERK beğenmediğin pendik'e adsl gelse bile sizin oraya gelmesi iki yıl sonradır sana iyi mutsuz takılmalı mutlu yıllar
Orjinal mesajı gönderen yemre
BERK beğenmediğin pendik'e adsl gelse bile sizin oraya gelmesi iki yıl sonradır sana iyi mutsuz takılmalı mutlu yıllar
Eeee, bende o yüzden pendik te çok kalacak değilim :)
evet kısa bir aramadan sonra iki güzel ev buldum inş ay başına taşınıyorum sonunda mutluluk
arkadaşlar pazar günü taşınıyorum ve günde 4 saati bulan yol problemim ortadan kalmış oluyor inş bundan sonra ceviz net ve cfturk ve hatta yakında javaturk ile sizinle daha çok bebaber olacağız
sokrates
13/12/2002, 18:51
hayirli olsun kardes;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.