Tam Sürümünü Görmek İçin : Outlook Express
Outlook Express te konusuz mail göndermeye çalıtığımızda bir uyarı alırız. Uyarının altında ise bunu bir daha sorma gibilerinde bir işaret kutusu yer almakta.
Peki bir daha sorma dedikten sonra ileriki bir zamanda tekrar sormasını istersek bunu eski haline nasıl getiririz ?
Konu ile ilgili bir çok sitede ve forumda arama yapmama rağmen hiç bir cevap bulamadım.
Benim görüşüm bu bilgiyi registry de tutuyor olduğudur. Bilen varsa yazsın.
Bir ikinci sorum daha olacak. Windows ta bir pencere açtık. Diyelim güvenli bir siteye şifremizle bağlanacağız. Siteye tıkladık ve açılana kadar bizde Word te yazmakta olduğumuz yazımızı açıp orda çalışmaya devam ediyoruz. Yazarken de ekrana değil klavyeye bakıyoruz. Aradan 2-3 sn. geçiyor kafamızı kaldırıyoruz ve bir de görüyoruz ki ilk açtığımız pencere ön plana gelmiş ve word te yazdıklarımızın hiç biri yazılmamış üstelik te hafızada önceden kayıtlı olan şifre ekranı gelmiş. Tabi biz de o 2-3 sn. içersinde ne yazdıysak onlarda bu şifre ekranına yazılmış.
Tabi bu şifreyi de o anda hatırlamıyorsak hapı yuttuk.
Sorum şu, windowsun aktif olan pencereleri öne getirmek gibi kötü bir huyu var. Daha doğrusunu bunu ben sevmiyorum. Alt planda yanıp sönsün ama ikide bir öne çıkıp benim işime engel olmasın.
Eminim ki bunun ayarı bir yerden yapılıyordur. Bilen var ise yada bu konuda fikir verecek arkadaşlar, lütfen yazsınlar.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.