Tam Sürümünü Görmek İçin : Yahooda , hotmailde nasil birden herkeze mail gonderilir
Yahooda , hotmailde nasil birden herkeze mail gonderilir
Bırden fazla kısıye maıl gondermek ıstıyorsan, maıl gondermek ıstedıgın adreslerın tumunu aralara ; (noktalı vırgul) koyarak yazabılırsın.. Ornegın sunun gıbı,
a@a.com ; b@b.com ; c@c.com ; ...
R@R.com SIMDI BOYLE YAZSAM R LE BASLAYAN MAIL ADRESA GONDERIYORMU BASKA KOLAY YOULU YOKMI. BENDE KAUTLI ADAMLAR VAR OLARA BIRDE MAIL GONDERMEK ISTIYORUM AMA OLARDA BEN KIME GONDERDIGIM GUZUKMESIN ONU NASIL YAPA BILIRIM.==
R@R.com SIMDI BOYLE YAZSAM R LE BASLAYAN MAIL ADRESA GONDERIYORMU BASKA KOLAY YOULU YOKMI.
böyle bir yol olacak ve sen bundan daha kolay bir yol arıyacaksın :garip:
keşke olsaydı..
dostum sen olayları bir birine karıştırmışın bide yanlı anlamışın ..
burdan başla...
http://www.bilgisayarogren.com/internetders2.htm
Ben Onu Sormiyorum Mesele Bende Kaytli Adamlar Var Olara Birde Mail Gondermek Istiyorum Ama Olarda Ben Kime Gonderdigim Guzukmesin Onu Nasil Yapa Bilirim.==
BAKIN BANA BIR ADAM MAIL GONDERDI ORDA TO <Undisclosed-Recipient:, > BOYLE YAZIYOR NE DEMEK=:
Bunu hotmaıl yada yahoo ıle yapamazsın.. Bunu yapabılen bır program kullanmalısın..
Belkıde onun programı vardır!!bılen varsa yazın
Bu mumkun degıl.. Cunku bu ıstedıgın spam'a gırer.. Buda forum kurallarına aykırı.. Bu yuzden konuyu kapatıyorum..
Not: Lutfen konuyu bı kez daha acma.. Soyledıgım gıbı aradıgın cevabı burda bulamazsın.. Aksı halde ben senı uzaklastırmak zorunda kalıcam..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.