PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : mini cd

mesutemir
14/10/2004, 00:14
ben mini cd üstüne basılacak bi çalışma yaptım ama boyutlarını tam olarak bilmiyom ölçtüm ama baskı esnasında bu nasıl çıkacak merak ediyom bana bunun boyutlarını ve buna göre bir kapağın boyutlarını verebilirmisiniz.

mesutemir
14/10/2004, 00:20
bi doya kapağı hazırladım fakat bu kapakğın cebi falanda bitişik ve buna nasıl taşma verecem bilemiyom katlandığı zaman kırım yerlerine nekadar pay bırakılacak yardımcı olursanız sevinirim dosyayı ekledim

mesutemir
14/10/2004, 00:26
bi doya kapağı hazırladım fakat bu kapakğın cebi falanda bitişik ve buna nasıl taşma verecem bilemiyom katlandığı zaman kırım yerlerine nekadar pay bırakılacak yardımcı olursanız sevinirim dosyayı ekledim

sLosH
14/10/2004, 10:06
Dosya kapagı dediginden pek analamdım ama kagıdının gramajına göre kırım payı değişir.

Sen en iyisi dosyayı ekle daha fazla yardımcı olabilirim. ozaman

tristan
14/10/2004, 14:15
dosya ile ilgili olarak
traş payını 1-3 mm arasında bir değer verebilirsin
cilt payı ise sloshun dedigi gibi kagit kalinligina baglidir. baski yapacaginiz kagit ile isin bir maketini hazirlarsan buradaki payi kendinde tespit edebilirsin.
mini cd ile ilgili olarak da:
isin bicagi hazir degil mi? bicagi gordukten sonra olcunu buna gore ayarlayabilirsin. eger bicak yoksada bence once bicagi yaptirmak daha faydali olur. hem montajini da bicagin trasesine gore yapacaksin zaten. Genelde bu tur isler icin coklu bicaklar kullaniliyor.