PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : İşte DEVLET'in Karartması.. Ceviz Kabuğu !

Grafik
09/10/2004, 00:48
mevcut yönetim türk halkı ile dalga geçmeye devam ediyor..
aleyin'de yayın yapan her kuruluşa yaptırımlar uyguluyor..

son programın'da iktidar partisine yüklenen h.cevizoğlu birkez daha karartıldı..
daha öncede sıksık bu sıkıntıları yaşayan hulki cevizoğluna allah yardımcı olsun.. bu kaçıncı..

yönetimin samimiyetsizliğini ortaya koyan kapı gibi belgedir.

http://www.cevizkabugu.com.tr/aciklama1.html

Zerzevat Adam
09/10/2004, 01:09
"Efendim Ceviz Kabuğu bir sosyal sınıfın diğer sosyal sınıflar üzerinde tahakkümünü tesis etmesi veya ortadan kaldırma suretiyle zor kullanmaya teşvik ve anayasayı cebren tağyir, tebdil ve ilga etmesi nedeniyle kapatılmıştır. Ayrıca bu kaza'dan kameramanlar sorumludur.(TCDD olunca da makinistler) Bir suçum varsa istifa ederim ama eshefle kınıyorum ki bu suçlamaları yapanlar ülke yararına çalışmamızı istemeyenler, çekemeyenlerdir." diye saçma bir açıklama bekliyorum.

BoraN
09/10/2004, 01:31
Ceviz Kabuğu programının bitirilmesine çok üzüldüm... :(

Grafik
09/10/2004, 01:56
bunu buraya koymamın asıl nedeni.. iktidarın şuan tüm medya'ya hakim olduğunu , halkımızı medya aracılığı ile kandırdığını yaptığı tüm icraatların türk milletine verdiği zararları gizlediğini göstermekti. forumda birçok kez tartışıldı ama bazı olayların iç yüzünü insanlara anlatamıyosun çünkü ortaya delil koyamıyosun. (ab süreci-toprak yasası-kürt devleti vs.)

bunların üstüne giden bir programın karartılması'da bununları gizlemeye yönelik sağlam bir kanıttır..

daha neler çıkacak.. görürüz..

BoraN
09/10/2004, 02:13
Medya üzerinde yaptırım gücü olmayan bir yönetimi, ipleri medyanın eline kaptırmış bir yönetime tercih ederim.

Ama her ikisinin de ortasında birşeyler olmalı!!?

noname
09/10/2004, 02:35
"Efendim Ceviz Kabuğu bir sosyal sınıfın diğer sosyal sınıflar üzerinde tahakkümünü tesis etmesi veya ortadan kaldırma suretiyle zor kullanmaya teşvik ve anayasayı cebren tağyir, tebdil ve ilga etmesi nedeniyle kapatılmıştır. Ayrıca bu kaza'dan kameramanlar sorumludur.(TCDD olunca da makinistler) Bir suçum varsa istifa ederim ama eshefle kınıyorum ki bu suçlamaları yapanlar ülke yararına çalışmamızı istemeyenler, çekemeyenlerdir." diye saçma bir açıklama bekliyorum.
Birilerini savunacak degilim bende bir zamanlar izlemiştim Bu programı Severim kendisinide objektifligi için. Bu konudada ne için kaldırıldıgını bilmedigim bir konuda yorum yapmayacam.
Yanlız Dikkatimi ceken Biri suclanıyor ama (onuda savunmuyorum) Nekadar suçlu oldugu hiçbir zaman bilinmeyecek.bildigim bişi varki Türkiyede Bir kaç ay içinde tren yolarına yapılan 46 suikas girişimi oldugu. adana mersin arasında devamlı gidiiş geliş yaparım 100 m hattı sökebilen bir milletin içinde yaşıyoruz.Hata yapanı uyarma gibi bir alışkanlıgı olmayan uyarılınca eleştirilen gözlerle bakılan bir milletiz.Bunları yapanlarımı eleştirelim hatalı olup olmadıgı bilinmeyen 1900 lü yıllardan beri yatırım yapılmayan yerlere yatırım yapmayı düşünen bu insanlarımı eleştirelim bilmiyorum.

Mingitau
09/10/2004, 08:05
Moda laflarımız ortalıkta dolaşıyor bakıyorum :p

Ansugo
09/10/2004, 09:41
Yahu ceviz kabugu sistem mi degistirmis? Ben o program en son tabloid bir program oldu, kur'an sifresi, deprem guncesi, abdulhamit vasiyeti ile ugrasiyor saniyordum. Meger hukumetle de ugrasiyormus. Cok ilginc geldi.

Neyse. Hulki bey guzelce davasini acar, hakli ise guzelce tazminatini alir nasilsa.

0052
11/10/2004, 05:49
umarım en kısa sürede bir tv ile masaya oturup anlaşırlar ve bizide gerçeklerden mahrum etmezler.

Ali Sarı
11/10/2004, 21:13
Televizyon ve gerçek kelimeleri aynı cümle içinde hiç de inandırıcı durmuyor.

BoraN
11/10/2004, 23:56
Televizyon ve gerçek kelimeleri aynı cümle içinde hiç de inandırıcı durmuyor.

+1 :)

Ama...

MEHMET
15/10/2004, 16:50
@grafik ne olsa hükümetten bileceksin.
Siz(ler)i anlamak zor.

Mingitau
15/10/2004, 17:18
Ben bir ara herkei anlıyordum, lakin şimdilerde, nedense kimseyi anlayamıyorum.