Tam Sürümünü Görmek İçin : Klasörde sorun
merhaba arkadaşlar şöle bir sorunum war bir divx indirdim edonkey ile bu filmin indirilen dizinine girdiğimde kilitlenme oluyo bu filmi ne kopyalayabiliorum nede başka bişi film izlenio sadece kendisinde sorun war nasıl halledicem.?
şimdi filmi
video/ dizinine indirdin.. dizine girdiğin'de system kitleniyormu *
doğrumu aladım.. biraz daha açık yazarsan güzel olur.
ewet dogru anladın ama sistem deil o klasör işlemi yanıt veriyo gösteriyo aynı şey klaösrün üstüne tıkladıgımda da olyo ve görevi sonlandırmak zorunda kalıyorum.çözebilirmiyiz bunu.
Şöyle birşey olabilir, unshare edersen o klasorleri düzelebilir.
Çünkü sen indirirken(daha dosya bitmeden) bile upload işlemine girişiyor garip bişi doğrusu (:
Aklıma gelen bu [bende olmuyo çünkü mac : ) ]
filmi sildim şimdide bulamıorum şansa bak ya :)
O klasorde yapmak istedigin i$lemleri, Edonkey'i kapattiktan sonra yapmayi denemelisin.
:cool:
ohoo bunu çok denedim baglantıyı kestim edonkeyi kapattım klasörün yerini değiştirdim yok.
Oyleyse filmin boyutu, tipi vs ozelliklerine Windows ayar olmu$tur. Bu durumda komut dizininden kopyalama i$lemini vs yapabilirsin.
Yamulmuyorsam Windows ExploDer, actigin her klasorun icindeki her dosyayi temel ozellikleri acisindan (yaratilma, degi$tirilme, eri$im zamanlari, boyut, primer ikonu vb) sorguluyor. Bu sirada ExploDer bekledigi bir yanittan farkli yanit aldigi icin de patliyor (adi ustunde ExploDer). Eger komut dizininden o klasoru acarsan boyle bir sorunla kar$ila$mazsin.
:cool:
selami_32
11/10/2004, 09:15
Asa'nın dediği doğru komut isteminden uğraşamazsan şunu dene örneğin bilgisayarım penceresinden araçlar ->kilasör seçenekleri -> görünüm -> her bir kilasörün görünüm ayarlarını anımsa'yı kapat. windows exploder video olan klasörlerde otomatik küçük resim çıkarmaya çalışıyor ya onu engellemek için o klasöre girmeden önce görünüm - > liste'yi seç ve o kilasöre öyle gir. belki kücük resim çıkarıyorum diye explode oluyordur.
saygılar.
indirdiğin film bozuk gelmiş ve klasöre girdiğinde dosyayı seçene kadar birşey yok nezaman seçtin yada çalıştırdın, harddiskin lambası hiç sönmüyor ve explorer hatası veriyor değilmi, divx bozuk, explorerin dandikliği özelliklerine bakarken sıyırıyor, acdsee ile o klasöre gir bozuk mozuk seyredersin şansın varsa.
filmi zaten izliyebiliyorum sorun klasöre girdiğimde :) ama filmide tam ekran izliyemiyorum filmi açarken bir kaç hata veriyordu.bende filmin 2.CDsini indirmiştim onda da aynısı wardı bende ne edecem böle filmi deyip 2cdyide silmiştim :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.