Tam Sürümünü Görmek İçin : İstanbul avrupa yakasındaki ingilizce kursları!
Stoneheart
05/10/2004, 18:11
Merhabalar arkadaşlar,
Başlıkta gördüğünüz gibi Avrupa yakasında olan bir ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum fakat tavsiyeye ihtiyacım var hangisi iyidir nasıldır diye.
(Not:Ekonomik yönden pahalı olmasın ama eğitimide kötü olmasın istiyorum.)
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Stoneheart
05/10/2004, 18:13
Bu arada çok özür dilerim konuyu yanlış yere açmışım galiba bi moderatör arkadaş taşıyabilirse iyi olur sanırım tekrar pardon..
Mingitau
05/10/2004, 18:33
Taşındı...
dialogue language schools var fatih'te ve bakırköyde. ben buraya gitmiştim iki yıl önce. çok iyi eğitim veriyorlar. seviyene göre dersler %100 veya %25 yabancı hocalarla işliyorsun. sınıflar 15 kişilik felandı ve çok ucuzdu diğer kuruluşlara göre eğitimi iyi. tavsiye ederim.
bunlarda iki şubenin adresleri.
akdeniz cad., no:69, fatih,
dantelacı sk., no:17, bakırköy
Ali Sarı
06/10/2004, 00:24
Her sokak başında bir iki tane ingilizce kursu var. Hemen her meydanda da stand açmış durumdalar. Daha neyi tarif edelim, söyleyelim :)
Stoneheart
06/10/2004, 20:53
Her sokak başında bir iki tane ingilizce kursu var. Hemen her meydanda da stand açmış durumdalar. Daha neyi tarif edelim, söyleyelim :)
haklısın ama hangisi iyi hangisi kötü onu öğrenmek için açtım bu topici bak arkadaş ne demek istediğimi anlamış teşekkür ederim ilginize
(Ayrıca topiği taşıyan moderatör arkadaşada teşekkürler bir dahakine dikkat ederim)
sirshine
15/10/2004, 15:44
selam,
ben de hızlı okuma ile ilgili bir eğitim almak istiyorum.
www.hizliokuma.com diye bir site buldum.
Site ya da hızlı okuma hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı?
pinkness
20/10/2004, 13:57
ben ingilizce öğretmeniyim en iyi kursu ben veririmm:P şaka bi yana ben hiç bi kursta ingilizce eğitiminin yeterli verilebileceğine inanmıyorum,tabi bu kurs bi yıl ya da bi kaç ayla sınırlıysa.uzun süreli faydasını görürsün.yurtdışı ; kanada,malta uygun, fırsatın varsa;)avrupa yakasına gelince:) british council e bi uğra derim,taksim ingiliz konsolosluğu..ve english time iyi diyolar,onların yalancısıyım:)and good luck;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.