PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Neler indirilebiliriz ?

DotNetKid
03/10/2004, 23:23
Merhaba biraz garip olacak ama bir haftadır ADSL im var ve 20 GB veri aldım netten. bugün hdd cdleri alıp format atıcam ve amacım cok geniş bir arşiv sahibi olmak.

ebooklar, dokümanlar, sesler, fla'lar, grafik tasarımlar, resimler vs.. tabii ki gayri meşru yollarla degil de tamamen usulüne göre olacak bir şekilde. düşünüyorum da suan ihtiyacım olmayan bir şeye ileride ya da çok yakında zamanda sonra ihtiyac duyabilirim. ama adsl im o zaman elimde olmayabilir.

sorum sizler netten neler indiriyorsunuz. yulkarıya ebooks, dokumanlar vs.. die bi kaç şey yazdım eminim onlarca kategoride download arşivleriniz vardır. neler ve hangi adreslerden.. bunları rica ediyorum sizlerden.. biliyorum garip oldu ama daha önceki topcilerde de gectiği üzere insan hele hızlı(!) bir baglantısı olunca ileride kullanmasa da download hırsına kapılıyor :(

elimde 1150 tane e-book var şuan eminim hepsini okumaya ömrü bile yetmez. ama iyi bir referans kaynak oldu. ihtiyac duydukça bakıcam. herkese iyi çalışmalar dilerim.

OnR
03/10/2004, 23:58
Bende adsl ilk geldiğinde durmadan template ebook filan indiyordum sonra baktım baktım öylesine hdd şişiriyor. cd'ye de çok lazım olanları çekip yallah bir format. Uğraşlımıyor kafam karışıyor daha çok. :D

DotNetKid
04/10/2004, 00:03
ben yine de kararlıyım ;)

Zerzevat Adam
04/10/2004, 00:16
Bana kalırsa linux dağıtımlarını indir ve yasal çerçevede ekitapları indir...

DotNetKid
04/10/2004, 00:43
ömerciim saol şimdi sana "linux ile hiç ilgilenmedim ve ilgilenmiyorum da" dersem olmaz tabii yukarıda yazdığım gibi ileride bir gün lazım olabilir aslında.

bir de tavsiyelerinizin sonunda url de belirtirseniz daha yararlı olur sanırım. ;) tşkler...

anov
07/10/2004, 17:55
RFC dökümanlarının tamamı
http://www.rfc-editor.org/download.html

Thinking in Java , c++
http://mindview.net/Books

DotNetKid
07/10/2004, 23:04
anov kusura bakma ama bu rfc dediğin olay nedir yahu biraz araştırdı ama bulamadım bişi ayrıca ikinci link disabled!

yine de sen ve diğer arkadaşlar garip sorumu önemsediğiniz için tşk ederim, saol.. ;)

Ansugo
08/10/2004, 13:17
Hicbirsey indirme. Ben de diyorum iki gundur neden veri gelip gitmiyor. Sorun anlasildi.

Internet gani emilesi bir yaratik degildir. Biz de vampir degiliz.

Isine yaramayacak hicbirsey indirme. Indirmekten calismaga zaman kalmaz. Ama film indirmede limit yok.

Ansugo
08/10/2004, 13:19
Aradigini bulmak icin anahtar kelimeler : DC++, Hub, Emule, E-mule, E-donkey, Shareaza, Torrent, Bittorent

anov
08/10/2004, 17:46
Google da bir kelimeyi şu şekilde arattığımız zaman :mesela RFC

define:RFC

o kelimenin anlamları dönüyor. çok hoş bir özellik biraz önce keşfetmiş bulunmaktayım :)

RFC internet üzerinde protokollerin nasıl çalıştığını anlatan dökümanlardır.
mesela upload nasıl yapılır chat uygulamaları nasıl çalışır vs.vs..

ikinci link çalışıyor
bir de bunu dene (ikinci linki takip ederek bulundu bu link)
http://eliteinternetsolutions.com/mirror

anov
08/10/2004, 17:51
bir tavsiye : indirdiğin kurulum, film , döküman vs.. her ne ise
onun hemen yanına bir text dosyası açıp , indirdiğin dosyanın ne işe yaradığını , ne olduğunu yazmandır. özelliklerinin ne olduğunu yazarsan sonradan yüzlerce klasörün içinde
Textpad (http://www.textpad.com) gibi Find In Files özelliği olan bir editör ile aradığın programı,filmi , müziği... rahatlıkla bulabilirsin.

DotNetKid
10/10/2004, 03:38
fazla filme izlemeyi sevmem ansugo yine de tşkler. ;) ama film yerine video formatında döküman alabilirim. konu farketmez dil Turkish veya english olabilir.. görsel anlatımlar gerçekten çok faydalı oluyor. keşke Msdn Tv nin yaptığı hizmeti herkes yapsa. bir de csharpnedir.com u da unutmamak lazım tabii..

@anov, ansugo;

verdiğiniz diğer faydalı bilgiler için tşkler.. bir de şuan için arayışlarımı, .NEt, Java, Security gibi konularda yoğunlaştırmak istiyorum.. iyi çalışmalar...

prox
11/10/2004, 11:09
torrent nedir, uydudan dowload geliyor habire torrent uzantılı, siliyordum bende

e-MaLi
22/06/2005, 09:16
Torrent şimdi açıklayamam ama şöyle basitçe Dosyayı bulabileceğin bişi işte
Shareaza gibi programlarda açıp download'ına başlayabilirsin. ;)

MoonWolf
22/06/2005, 22:46
Torrent şimdi açıklayamam ama şöyle basitçe Dosyayı bulabileceğin bişi işte
Shareaza gibi programlarda açıp download'ına başlayabilirsin. ;)
8 ayda prox torrentin ne olduğunu öğrenmiştir bence :)

e-MaLi
22/06/2005, 23:50
Tarihlere hiç bakmadım sorry :)

sis651
25/06/2005, 00:24
Anov kardeş google sözlüğü çok hoşuma gitti, teşekkür ederim.