PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : xp professiona geçiş.

puratu
02/10/2004, 15:09
Elimde asus marka bir laptop var.Yaklaşık 2 sene önce bunu aldığımda xp home edition yüklemişlerdi.Fakat ben asp ile çalıştığım için home edition da asp dosyalarını açamıyorum.Üstelik bilgisayara format attıgımda tek bir cd ile bütün donanımı ve xp home editionu otomatik yüklüyor.Ben xp professionala yükseltme yaptıgımda "usbehci" hatası veriyor.Tamamen home editionu kaldırıp 98 i yükleye çalıştıgımdada yüklemiyor.Bilgisayar donuyor.Ben ne yapmalıyım ?Nasıl professional editiona geçebilirim,yada sorunum nedir?
yardım ederseniz çok sevinicem.....

acemi
02/10/2004, 16:24
Home Edition'a IIS kurulamiyor mu?

BoraN
02/10/2004, 16:49
XP Professional'a geçerken "yükseltme" değil de, "yeni" kurulum yapmayı denedin mi? Gerçi her ne olursa olsun, böyle bir hatayı vermesi de saçma...

sunny_smiley
03/10/2004, 15:59
Home Edition'a IIS kurulamiyor mu?
Home'a ne IIS ne de PWS kurulabilir diye biliyorum

longhornx
05/10/2004, 22:11
"usbehci" hatası veriyor."

Bios'tan usb portlarını kapat, sistemi kur. Daha sonra Tekrar aç.

Kolay gelsin

prox
11/10/2004, 11:46
"usbehci" hatası veriyor."

Bios'tan usb portlarını kapat, sistemi kur. Daha sonra Tekrar aç.

Kolay gelsin

eklemedir.
kapatılıp xp pro kurulur, service pack 1 ve 2 kurulur tekrar biostan usb portlar açılır.
usb 2.0 desteği sp1 ile gelmektedir.

CodeMania
13/10/2004, 11:53
USBehci.sys usb ile alakalı sorun şudur büyük ihtimalle bios ile bilgisyarına bağlı bir usb cihasnın anlaşamamasından kaynaklanıyordur (mause ,cdrom v.s) eğer var ise usb aygıtlarını çıkarırsan herhalde sorunun çözülür.
http://www.microsoft.com/whdc/system/bus/USB/default.mspx adrtesinde usb ile ilgili bilgi var

ismailyalta
14/10/2004, 19:01
Merhaba,
Bilgisayarında asp dosyaları ile çalışmak için illa xp pro yükleyip ISS çalıştırmak zorunda değilsin. ISS den daha basit ve asp, php vs. desteği veren freeware programlar internette mevcut. Mesela http://www.inndir.com da Abbys Web Server diye arattır. Bu server Freeware dir ve Asp, Php desteği verir. Kolay Gelsin