PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Table problemi

ab
08/11/2002, 00:01
Bir table ım var height="100%" bu tabloyu kullandığım sayfadan herhangi bir linke tıklayıp cıktıktan sonra explorer ın geri tusuna tıklayıp sayfaya geri dondugumde sayfanın altına kadar uzanması gereken tablonun boyle olmadıgını goruyorum. Nedenleri ne olabilir..

Sağolun:(

Sahin
08/11/2002, 00:08
Valla anlamadım desem yalan olmaz kardeş :) Nasıl yani?:rolleyes:

ab
08/11/2002, 00:54
<table width="700" height="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td>
<a href ="x.ctn">a</a>
</td>
</tr>
</table>

gibi bir tabloda height degerinin 100% koydugumuzda normalde tablo nun dikey boyutu sayfanın tamamını kaplar buraya kadar ok.

Yani en tepeden explorer status bar a kadar :)

ben bu linke tıklayıp o sayfaya gidiyorum. Sonra explorer ın geri tusuna basarak tablomun bulundugu sayfaya geri dondugumde. Status bar a kadar sayfayı kaplaması gereken tablo status bar a kadar gelmiyor yarıda bitiyor gibi gozukuyor. :) Ya umaraım anlatabildim :)

bu tablo icinde baska bir sayfaya acilan link var.

yemre
08/11/2002, 11:17
ab sen o sayfanın tam kodlarını yollarmısın çünkü bence başka bi sorun var sen sayfayı yolla bana ok mi?

BERK
08/11/2002, 14:27
Hmmm, dediğin gibi bir tablo yapıp, dediklerini denedim sorun gözükmüyor, browserinla ilgilibir sorun olabilir belki?

ab
08/11/2002, 16:15
Tamam sorunu ufak bir java script kodu ile hallettim.

<script language="JavaScript">
function ref() { document.refresh;}
</script>
daha sonra body tag ına onlad ile islettim artık sorun yok ya sayfada aslında olmaması lazım ama nedense oluyor. Sayfadaki i framelerden suphe ediyorum. :) msn messenger vb de online olan arkadas varsa web sunucum uzerinde tes edebiliriz. :)