Tam Sürümünü Görmek İçin : Table problemi
Bir table ım var height="100%" bu tabloyu kullandığım sayfadan herhangi bir linke tıklayıp cıktıktan sonra explorer ın geri tusuna tıklayıp sayfaya geri dondugumde sayfanın altına kadar uzanması gereken tablonun boyle olmadıgını goruyorum. Nedenleri ne olabilir..
Sağolun:(
Valla anlamadım desem yalan olmaz kardeş :) Nasıl yani?:rolleyes:
<table width="700" height="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td>
<a href ="x.ctn">a</a>
</td>
</tr>
</table>
gibi bir tabloda height degerinin 100% koydugumuzda normalde tablo nun dikey boyutu sayfanın tamamını kaplar buraya kadar ok.
Yani en tepeden explorer status bar a kadar :)
ben bu linke tıklayıp o sayfaya gidiyorum. Sonra explorer ın geri tusuna basarak tablomun bulundugu sayfaya geri dondugumde. Status bar a kadar sayfayı kaplaması gereken tablo status bar a kadar gelmiyor yarıda bitiyor gibi gozukuyor. :) Ya umaraım anlatabildim :)
bu tablo icinde baska bir sayfaya acilan link var.
ab sen o sayfanın tam kodlarını yollarmısın çünkü bence başka bi sorun var sen sayfayı yolla bana ok mi?
Hmmm, dediğin gibi bir tablo yapıp, dediklerini denedim sorun gözükmüyor, browserinla ilgilibir sorun olabilir belki?
Tamam sorunu ufak bir java script kodu ile hallettim.
<script language="JavaScript">
function ref() { document.refresh;}
</script>
daha sonra body tag ına onlad ile islettim artık sorun yok ya sayfada aslında olmaması lazım ama nedense oluyor. Sayfadaki i framelerden suphe ediyorum. :) msn messenger vb de online olan arkadas varsa web sunucum uzerinde tes edebiliriz. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.