Tam Sürümünü Görmek İçin : İzmitli Arkadaşlar...
Tekrar biraraya gelelim mi? Nedersiniz?
Bu sefer bende geleyim mi?
heheh :) Abi walla açıkcası ben konu dışına açmıştım.
geçen sefer çok bekledik seni zaten... Busefer Extra sen ol, sürpriz yumurta ReDial :)
Eeee ArkHE, Raps, Elion... vs..vs nerelerdesiniz?
Hehehee,
Tamam, size oyuncak araba felan da getiririm ben...
ArkHe yi en son gordugumde, bir kac satir c kodu ile bogusuyordu, (union vs.) hatta benide isin icine katti, sonra bir daha kendisinden haber alamadim,
Raps, yildiz olma yolunda ilerliyor, ve sanirim okulda bulmak mumkun onu,
Elion ile ise ne yazikki henuz tanisamadik...
Evet, nerdesiniz beyler...
realmusti
09/11/2002, 14:00
Bende burdayım yaaww :D :)
Orjinal mesajı gönderen redial
ArkHe yi en son gordugumde, bir kac satir c kodu ile bogusuyordu, (union vs.) hatta benide isin icine katti, sonra bir daha kendisinden haber alamadim,
Arkhe ile benim maceramda aynen burada kaldi :D
Biri gelip beni Ankara'dan alırsa ve geri getirirse ben de geleyim :)
@redial
Arabayı uzakdan kumandalı isteriz, İnrfared bağlantısı Usb2.0 dan kurulsun ve yazılım Public olsun.
ArkHE ile enson büyükşehir belediyesi ile teknik liseyi birbirine bağlayan cadde de karşılaştım. İyi görünüyordu ama, derslerle meşgul gibiydi. Ben ona Telden ulaşırım, çağırırım.
gidin gidin:aglama: istanbuldakiler birlikte, izmittekiler birlikte,
g.annteptekiler zaten hep beraber ben de isveçe mi gitsem ki acaba :D
benim sabit yerim yok ki, hareket halindeyim , sürekli gidiyorum işte çarşamba günüde ankaraya gidiyorum mesela :D
biri su kelebegi durdursun,durmadan gesiyor
@redial :yıldız olma yolunda ilerleme kaydetemedigim icin,gunes olmaya kara verdim ama suni gunes,
ps:bu aralar derslerle bogusuyorum ayin 20 sinden sonra mutlaka bulusalim hatta iftarda,
ewet ewet İftar yapalım... Müsait olabilen arkadaşlarla, ayın 20'sinden sonra ilk pazar buluşalım. Tabi bunu görüntüleyelimde...
Abi bende geleyim yahu herekede benim okul :) paso izmite kadar geciyor. :) yada siz okula beni ziyarete gelin :D
İftar'a geliyosun yani :)
Ne?
Goruntumu?
Cekmeyin arkadasim,
cekmeyin yaa,
bak gene, biz kime diyoruz...
:D :D
Evet, 20 sinden sonra haftasonu olabilir...
Benim icin once de olabilir.
Simdiden soyleyeyim ki, bayramda olmassa iyi olur...
Elion felan nerede?
güzel soru, nerde?
Hatta ArkHE neden hala Read-Only?
İstanbul İzmit arası trenle bir saat ve sanırım 1-2 milyon birşey hep birlikte buluşsanıza arkadaşlar, bizide yad edersiniz. :)
Orjinal mesajı gönderen Go
gidin gidin:aglama: istanbuldakiler birlikte, izmittekiler birlikte,
g.annteptekiler zaten hep beraber ben de isveçe mi gitsem ki acaba :D
gel herzaman bekleriz:)
Geldiiiiimmm...
Arkadaşlar ortadan kaybolmamdaki sebep o C kodu değil.Öyle olsa ortadan kaybolurmuyum soru yağdırırım foruma ehehe:D
Asıl sebep okuldu.Geçen perşembe sabahından beri kampusun oldugu yerde arkadaşların evinde kaldık.Amaç ders çalışmaktı[Valla arkakaş gazı:D].Bu hafta vizeler var da ondan.Orada kaldıgım süre içinde internete hiç giremedim malesef.Pazar günü eve geldim ozaman 5-10 dakika girebildim onda da pek birşey yapamadım zaten.Şimdi buradayım.Ancak çok acele yazıyorum az sonra gene okula gideceğim.Ama pek de birşey kaçırmadım sanırım.Daha belirlenmemiş tarih vs.Kısacası ben burdayım ve musait oldugum zaman dilimi oldugunda seve seve gelmeye hazırım.Bu sefer kesinlikle redial'i de bekliyoruz ama...
Kolay Gelsin...
oooo arkhe... Walla özledik. Sen olmayınca Messanger'ım bozukmu diye tamirci çağıracakdım walla :)
Ramazanın Son haftası buluşuyoruz ozaman
Somutlastiralim
30 Kasim Cumartesi iftar vakti...
itirazi/engeli vs si olan?
var bende gelmek istiyorum
:aglama: :aglama: :aglama:
Gel tabii de 30 kasim la ilgili problemini de yazsan da, cozum dusunulse...
Hocam kendi adıma, bana uyar şu anda o gün için bir sorun aklıma gelmiyor.Umarım herkese uyar.Görüşmek dileklerimle...
Kolay Gelsin...
pazar günü olsun cumartesi çalışıyoruz hem ben istanbuldayım gerçi gebze sınırı sayılır ama olsun...
benim evden geliş 1-1,5 saat cumartesi çok zor yani gelmem
Orjinal mesajı gönderen yemre
pazar günü olsun cumartesi çalışıyoruz hem ben istanbuldayım gerçi gebze sınırı sayılır ama olsun...
yemreciğim arada maillerini kontrol etsen diyorum, o zaman 30 kasım günü liseden arkadaşlarla iftar yapacağımızı görürsün :mad:
BERK ciğim sen dilli kardeşimize söyle beni group a üye yapsın ben iki kere başvuru yaptım admin onay vermeli diyor kalıyor...
ben maillerimi sürekli gözaltında tutuyorum zaten
30 kasim icin bir olumlu bir olumsuz, bir cekimser
digerleri?
ben gelicem biliyosunuz...
http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=1344
bu topicteki fiyatlar cidden dogruysa bizde variz:D
izmitliler 1 adım öne hadi...
(bu arada bu İSVEÇliler bizle dalgamı geçiyo, bi anlasam :D:D )
www.germanwings.com daki fiyatları araştıryoruz bakarsın geliriz ;)
arkadaşlar 30 kasımda ben işten çıkıp izmite iftara yetişemem onun için gelemiyorum ayrıca aynı güne bizim lisenin mezunlarıda yemek koymuşlar iş iyice sarpa sardı...
keşke katılabilsem
her ne kadarda kaymaya yuz tutmus bir yildiz da olasm bende musaitim,30kasimda...
Mingitau
15/11/2002, 21:38
Eğer işinden sıkılırsan açık günlerde bizim okula gel Bolbol ot görebilir ve yeşil (şusıralar renk turuncu olduya...) çınarların altında oturabilirsin.... :D
Orjinal mesajı gönderen Huzeyfe
her ne kadarda kaymaya yuz tutmus bir yildiz da olasm bende musaitim,30kasimda...
İlerde yaşlanıp torun tombalak sahibi olsakda, bu işlerden çooook uzaklaşsakda, o yıldız hep parıldayacak
arkadaşlar 30 kasımda ben işten çıkıp izmite iftara yetişemem onun için gelemiyorum ayrıca aynı güne bizim lisenin mezunlarıda yemek koymuşlar iş iyice sarpa sardı...
keşke katılabilsem
Benimiçin sakıncası yok. O hafta şehir dışında olmazsam mutlaka pazarda olsa gelirim...
Orjinal mesajı gönderen by admin
www.germanwings.com daki fiyatları araştıryoruz bakarsın geliriz
Nediyim bilmiyorumki :D
Eee haydi arkadaşlar...:hiohahoha
30 kasim da sorun yok su halde...
Peki yer onerisi olan?
Pembe Kosk diye bir yer varmis, ben hic gitmedim...
Ama zaten bu izmitte her yer ayni sanirim...
Çillim diyecem, geçen toplantıda olanlardan sonra tad vermez, Belsa hava iyi olursa iyi olur, Collins diye bir cafe açılmış fethiyede, Sığmayız (biz bile :) )....
ArkHe, sen bilirsin izmitin köşelerini :) Alternatif yaz
Orjinal mesajı gönderen hmustak
ArkHe, sen bilirsin izmitin köşelerini :) Alternatif yaz
Şimdi buradan ne anlam çıkarsam :D
Şaka bir yana arkadaşlar iftar yemeği olacak diye biliyorum ben ama? Öyle olmayacakmı? Öyle ise cafe bize yetermi? :sus:
Kolay Gelsin...
Bende iftar biliyorum, ve cok az zaman kaldi, beyler bi katilsaniz da, su isi kotarsak?
e l i o n online.
Eğer bir yere karar verirseniz. 30 Kasım günü burada yazan yerde olmaya çalışacağım.
Sevgiyle,
Bir an önce karar verilse şahsım adına çok sevineceğim artık.Ona göre alacağım karar var da.Öncelik bu toplantı ama halen birşey denilmiyor? :garip:
Kolay Gelsin...
sahsim adima soyluyorum yapmayalim,
Mingitau
12/12/2002, 09:02
Hakan yine döktürmüşsün...
-1
Hakan Ustadim,
Sorun nedir?
Sorun filan yok. Ama ille sorun arayacaksak, bulmak da zor değil. Hatta örnek bile veriim;
Topiğin açılma tarihine bak, hala konuştuğumuz konulara bak; ben enerjimi yitirdim. Biraz Shield bulana kadar sadece OnLine'ım. Olabilecek aktiviteleri destekliyorum.
himmm, hemen bugun bulusiliriz, ben sana shield ismarlayabilirim ;)
Orjinal mesajı gönderen redial
ben sana shield ismarlayabilirim ;)
:D
evet,
pazar gunu icin bir oneri daha atayim ben,
shield lar benden ;)
pazartesi sinavlarimizin baslayacagini dusunursek,bu ihtimalide gecebiliriz ama birileri bir yerde bulusalim derse ben orada olurum o saatte:)
redial'e selamlar:)
Ben Pazar bir cenaze evine gideceğim :( Adapazarında...
basin saolsun hakan,bu gidisle haftaya pazarda bizim eve gelebilirsin :(bu hafta 9 sinavim var...:(
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.