PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Irc Download super hız

ozyy
30/09/2004, 13:27
Arkadaşlar geçen bir forumda okuduğumu aynen geçiyorum ilgimi çekti bayaa araştırdım ve super birsey;

FORUMDAN ALINTI
Arkadaşlar yanlış yolda ilerliyorsunuz..
Emule, kazaa, overnet vs bunların hepsi hikaye..
Bunca zamandir hizli download nasil yaparim diye ugrastim, bin tane client denedim..Hepsi aynı halt
source bekle, yok bilmem ne upload ac, bilgisayara milyon tane TCP connection ac, net cıkısın gebersin vs vs vs
Ftp tabiiki en iyisi ama bulmak zor..
Bu durumda tek yöntem kalıyor, IRC...

XDCC sayesinde IRC den kütür kütür indiriyorsunuz.Upload yok, download yaparken internettede rahat rahat gezin tozun...

Karşınıza cıkabilecek sorunlar ancak sunlar olabilir..

Boş slot olmaz..
Diyelim 0 of 30 slots open diyorsa yok demektir..Bu durumda baska bir server yada kanalda bulursunuz..
Connection Lost olur, yine baska bir server yada kanaldan denersiniz..

Baska bir derdiniz olmaz...Hızınızda hattınızın max verimine yakın olur.Aralarda bir kac dk ligine hiz dusebilir, bota, bagli olunana kanal yada server a ,sizin baglantınıza bagli olarak..Ancak sundan emin olursunuz, herhangi bir P2P den daha cabuk biter..

Gece 2 gibi baslattım Secret Window Xvid versiyonu, request dedim, yolladi dosyayi ve basladi..Sabah 100 MB lik bir kısım kalmıstı..Yogun ilgi var filme belki ondan gecikti

File resume olayı varmı ? Var tabiiki...

Yapmaniz gereken mirc ve dccAssist v1.72 bulup kurmak.
www.packetnews.com yada direk irc.rizon.net server a baglanip, istediginiz dosyayi bulup indirmek..

Olay budur..Dünya varmis diyorum gercekten

IRC den download hakkında detaylı bilgiyi forum.divxplanet.net sitesindeki forumdan bulabilirsiniz

-----------------
www.template.gen.tr
Türkiye'de Bir İlk
-----------------

indream
30/09/2004, 19:36
günaydın

irc emule kazaa vesaire p2p sistemlerde hız;
karşı tarafın verebilite - senin alabiliten olayında gizlidir

ki bana sorarsan en güzeli www den
olmadı ftp den download dır