PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : gmail için söylenenler (kötü yönleri)

trkaplan
27/09/2004, 11:26
www.gmail-is-too-creapy.com
adresinde gmail için hoş olmayan şeyler yazmışlar. Bir bakın derim.
Ben kullanıyorum ama sakıncası olduğunu sanmıyorum.

MEHMET
27/09/2004, 13:19
Adres açılmıyor...

myavuzselim
27/09/2004, 13:41
www.gmail-is-too-creepy.com

doctor-x
27/11/2004, 17:49
boşuna bakmayın o siteyi kapatmışlar

ArizaHerif
07/12/2004, 09:17
En iyi kullandığım mail arayüzü (Şahsen böyle düşünüyorum.) Hiç gmail'e ---(*) atmanın alemi yok. Ne kadar mail kullandıysam hepsine beş çeker.

(*) Dilimize sahip olursak, burasi daha yasanir bir forum olur -redial-

Adrenalin
09/12/2004, 19:39
yok gönderilen maillerde türkçe karakterler bozuk gidiyor. yahoonun 250mb yetiyor . daha hoşuma gidiyor.

rockerdem
10/12/2004, 13:01
Türkçe karakter problemi gerçekten can sıkıcı. Ayrıca mail işlemlerinin combo'dan yapılıyor olması da bence kullanışsız. Ancak mesaj işlemlerinden sonra sayfayı refresh etmeden işlem sonucunu gösterebilmesi en iyi yönlerinden sanıyorum. Örneğin inbox'ınızdan bir mesaj sildiğinizde sayfa yenilenmeden direkt o mail yok oluyor.

Ancak ne yalan söyleyeyim, bir türlü ısınamadım. "Şu yüzden" diyebileceğim birşey yok ama ısınamadım işte.

anov
10/12/2004, 14:26
bence en kötü tarafı davetiye sistemi ile başladığı için bir çok topluluk sitesinde çöp konulara yol açmış olması. birisi geliyor belki iyi niyetle açıyor konuyu gmail kampanyası veya gmail diye bir konu sonra konu birdenbire bir sürü gereksiz post ile dolup taşıyor.
(neden gereksiz? çünkü ileride arama fonksiyonu-veya arşiv- ile bu mesajı bulduğumuz zaman içinde yararlanılacak bir şey yok.)