PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Fiabci

MEHMET
27/09/2004, 08:09
bir proje gereği google da "Dünya emlak Komisyoncuları(FIABCI)" örgütünün web adresine rastladım. Anasayfada bir harita vardı. Bu haritanın bizim gezegenin bir aritası olduğunu anladım. Taabi türkiyedeki tum denizler kurumuş ve arap yarım adasıile birleşmiş.
:(
http://www.fiabci.com/

BoraN
27/09/2004, 14:56
Aaa, bizi haritadan silmişler... :)

Mingitau
27/09/2004, 15:07
Bizle birlikte Yunanistan' ı da silmişler. Komik bir durum. :) Sanırım bu sistemin alış veriş yapabildiği ülkeler gösterilmiş :p

HunTER
27/09/2004, 15:17
http://www.fiabci.com/chapter_detail.php?id=TUR&phpLang=en

Adamların turkıyeyle bı sorunu yok bellıkı.. Sadece harıta (belkıde estetık kaygılarla) bı parca yuvarlatılmıs okadar.. Bence bu kadar alıngan olmamak gerekıyor..

Grafik
27/09/2004, 16:09
yeni bir olay deyil biliyosun avrupa'da bir çok ülke'de yer alan dünya haritalarında doğu bölgemiz kürdistan olarak gösteriliyor

xander
27/09/2004, 16:18
KADEK mensupları ne zamandan beri avrupada bir çok ülkeyi temsil eder oldu ilginç.

Grafik
27/09/2004, 16:39
KADEK mensupları ne zamandan beri avrupada bir çok ülkeyi temsil eder oldu ilginç.

ilginç olan şeyler araştırılmaya değer'dir..

2 ayrı ülke'nin diplomatları'dan oluşan bir heyet bu harita üzerin'de çalışma yapıyorsa bu'da ilginçdir.

tv-gazete kültürü'nü geliştir.

xander
27/09/2004, 17:51
Ne ilginçtirki önceki konularda gazete ve tv ye pek inanılmaması gerektiği konusunda bazı arkadaşların yazıları olmuştu neyse bir kenara bırakıyorum.
Sana gelince Grafik oldukça gelişmiş olan bir yanımı gelişmemiş olarak göstermen için ilk önce resmi birimler olmak kaydıyla yabancı ülkelerin Türkiye topraklarının doğu kısmını kürdistan olarak gördüğünü gösteren resmi yazıları göstermen gerekli diye düşünüyorum oturduğun yerden yazabildiğinin bende farkındayım.!! Ordaki burdaki matbaalarda basılmış herşeyi muhatap alan bir devlet yok haklısın zaten sende devlet değilsin Grafiksin. Ama yinede bu tür polemiklere Türk olarak ve birey olarak prim vermemeyi başarabilirsin.

Kolay gelsin.

Grafik
27/09/2004, 21:32
Ne ilginçtirki önceki konularda gazete ve tv ye pek inanılmaması gerektiği konusunda bazı arkadaşların yazıları olmuştu neyse bir kenara bırakıyorum.
Sana gelince Grafik oldukça gelişmiş olan bir yanımı gelişmemiş olarak göstermen için ilk önce resmi birimler olmak kaydıyla yabancı ülkelerin Türkiye topraklarının doğu kısmını kürdistan olarak gördüğünü gösteren resmi yazıları göstermen gerekli diye düşünüyorum oturduğun yerden yazabildiğinin bende farkındayım.!! Ordaki burdaki matbaalarda basılmış herşeyi muhatap alan bir devlet yok haklısın zaten sende devlet değilsin Grafiksin. Ama yinede bu tür polemiklere Türk olarak ve birey olarak prim vermemeyi başarabilirsin.

Kolay gelsin.

Oldukça gelişmiş olan yanları'na biraz ilgi göstermeni öneririm...

özellikle italya ve yunanistan'dan "resmi" heyetler (milletvekilleri) bu konuya ilişkin bir çok açıklama yapmışlardır. bunları tabi oturduğun yerden öğremezsin... uzun süre önce kanal d'de bahsedilen haritanın önün'de resim çektiren yabancı misyon şefleri'nin görüntüleri yayınlandı. vsvs..

yanların'la ilgilenirsen birçok resmi belgeye dayanan haber bulabilirsin..

xander
27/09/2004, 23:37
Bende sana açık ve net söyledim oturduğun yerden yazı yazdığını biliyoruz. Bu söylediğin şeylerin resmi dayanaklarını bekliyoruz. Her yapılan asparagaz açıklamalara inanmamanı öneririm. Resmi birimlerin resmi prosedürlerinden onaylanmış iddialarının aslını buraya koymadıkça senin yazdığın yazıların tamamen boş konuşmalar olmadığını düşünmemi nasıl düşünürsün.?

Tabi yurt dışındada Kamer gençler yok değil komiklik yapmak isteyen.!

HunTER
28/09/2004, 00:33
Iyıde bunun konumuzla ne ılgısı var? Tabı eger Fiabcı ıle KADEK'ın benım bılmedıgım bı baglantısı yoksa..

Ansugo
28/09/2004, 08:33
O-hooo. Ona bakarsak gıronland yariya inmis. Misal, acaba havaililerde kiziyor mu nerede bizim adaciklar deyu? Hele Rusya'nin bering bogazina dogru uzayan sey yeni mi olustu yoksa bizdeki haritalar mi yanlis? Anca bu kadar cizilmis deyip gecmek lazim.

Tabii sakin olmakta lazim.

Grafik
28/09/2004, 12:41
yanların'la ilgilenirsen birçok resmi belgeye dayanan haber bulabilirsin..

insanın okuyup'da anlamaması kötü birşey olsa gerek

e
Tabi yurt dışındada Kamer gençler yok değil komiklik yapmak isteyen.!

Resmi belgen varmı :hiohahoha

MEHMET
28/09/2004, 12:45
yaw arkadaşlar benimamacım ne kadek nede onların bakış acısı. benim amacım uluslarası bir örgütün web sitesindeki hartitayı baştan sağma gibi yapması. herşeyden de gocunuyoruz.

HunTER
28/09/2004, 12:59
Yaptıgım bı cok ıste dunya harıtası kullanmam gerektı.. Bunun ıcınde yıne bı cok dunya harıtası ındırdım ınternetten.. Ancak bunların hıc bırınde turkıye olması gerektıgı gıbı gosterılmemıstı bu yuzden buldugum bı baska turkıye harıtasını uygun sekılde yerlestırmek zorunda kaldım her seferınde..

Yanı bu bu adamlara ozgu bısey degıl.. Internette bulabılecegınız hemen hemen her harıta bu sekılde.. Ustelık bu Ansugo'nun soyledıgı gıbı sadece turkıye ye ozgu bıseyde degıl..

Aslında bunun asıl nedenı, o kapsamda ve ısınızı gorecek turden harıtaların genelde vektorel cızımler olması ve bu denlı yuklu bır grafıgın kullandıgınız tasarım programlarını zorlaması.. Yanı ben bıle ısımı hızlandırmak ıcın ındırdıgım harıtaları yuvarlıyordum (smooth).. Boylece harıta uzerınde daha hızlı calısmanız mumkun..

Yanı bı kabahat varsa (kı bence kabahat degıl, bı tur zorunluluk) bu yınede sıte sahıbınde degıl tasarımcının kendısınde (bence) ...

Mingitau
28/09/2004, 13:04
Aslına bakarsanız ben Yunanistan için üzüldüm, şimdi Anadolu olmasa dedemin dedesi burda yaşarmış deyip gideceğimiz bi yerler var, Bulgarlarda keza öyle ya Yunanistanlılar? :p

MEHMET
28/09/2004, 13:10
Aslına bakarsanız ben Yunanistan için üzüldüm, şimdi Anadolu olmasa dedemin dedesi burda yaşarmış deyip gideceğimiz bi yerler var, Bulgarlarda keza öyle ya Yunanistanlılar? :p
kesinlikle sen korkulur abi...
Hele şu çikolata tarifini çok merak ettim. berzanın dediği gibi bir streesli gunu bekleyip tarifini yapacağım bakalım olacak mı.

xander
28/09/2004, 13:36
insanın okuyup'da anlamaması kötü birşey olsa gerek
Resmi belgen varmı :hiohahoha

Seni bekliyoruz vereceksin ya? Verdiğin resmi belge cevabıda olacak bir nevi. Hangi yabancı ülke doğu yöremizi kürdistan olarak görüyormuş bekliyoruz bakalım..

Hıı tabi terör mensuplarının elindeki haritaları baz alıyorum dersen. Güldürürsün beni bir meddah gibi.

xander
28/09/2004, 13:41
Iyıde bunun konumuzla ne ılgısı var? Tabı eger Fiabcı ıle KADEK'ın benım bılmedıgım bı baglantısı yoksa..

Yukarda yazısında Terör örgütlerinin emellerini gösteren ağzı büzüşülemeyen matbaalarda basılan haritaların devlet resmi kurumlarından çıkmış belgeler gibi gösterilmesi ne istinaden yazılan bir yazı idi. Tabi her zamanki gibi baştan sona okumadığın için direk muhalefet etme iç güdünle alaycı bir tavır takındın teşekkür ederim.

HunTER
28/09/2004, 14:44
Lafım sana degıldı.. Ama pekı buyur devam et.. Benımle ugrasmandan daha ıyıdır..

xander
28/09/2004, 14:54
http://forum.ceviz.net/showthread.php?p=107054#post107054

12 inci mesajı okurmusun.?

HunTER
28/09/2004, 15:08
http://forum.ceviz.net/showpost.php?p=107083&postcount=18

Ben yokmusum gıbı davranamazmısın xander? Ben gercekten yoruldum.. Bunlarla ugrasamam..

xander
28/09/2004, 15:18
http://forum.ceviz.net/showpost.php?p=107083&postcount=18

Ben yokmusum gıbı davranamazmısın xander? Ben gercekten yoruldum.. Bunlarla ugrasamam..

Keşke davranabilsem tam biriyle diyaloğa giriyorum. Pat ... çat... kapı.

HunTER
28/09/2004, 15:40
HunTER Ignore listeme eklensin:
http://forum.ceviz.net/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=173

Grafik
28/09/2004, 22:03
çok gelişmiş yanlar. evet. evet..