PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Temprorary Internet Files sorunu

Prometheus
27/09/2004, 04:52
Arkadaşlar bilgisayarımda temp klasörünü boşaltmama rağmen o sitenin eski halini gösteriyor bilgisayarım. Bunun başka bir düzenlemesi var mı?

deptor
27/09/2004, 17:44
(işletim sistemi belirtmediğiniz için işletim sistemini winxp kabul ederek yazıyorum)Sen yanlış yerde dosya silme işlemi yaptığın için o sayfalar halen daha karşına çıkıyor.Senin silmek istediğin dosyalar "C:\Documents and Settings\kullanıcı\Local Settings\Temporary Internet Files" (kalın yazılı olan yerde senin kendi kullanıcı adın yazıyor bu isim örnektir)klasörünün içinde bunları silmelisin.daha basit bir yöntem ise " internet exp. +araçlar+ internet şeçenekleri +genel sekmesindeki "temp.int.files klasörünü boşalt" "geçmişi sil " gibi araçlarla temizleme yapabilirsin.

("C:\Documents and Settings\kullanıcı\Local Settings\Temporary Internet Files" buraya ulaşabilmek için gizli dosyaları görünür hale getirmelisin)

Prometheus
28/09/2004, 02:47
Selamlar,
İşletim sistemim XP ama zaten ben İnternet Seçenekleri bölümünden siliyorum. Ama yine de beni delirtiyor bazen. Şimdilik sorun çözüldü (nasıl oldu ben de bilmiyorum). Tekrar başıma geleceğine eminim. O zaman bakacağım tekrar duruma...

Bu arada bilgisayarlara yabancı biri sayılmam yani geniş kapsamlı anlatmışsın. Bu yüzden tebrik etmek isterim seni :) Ben de bir sorun olduğunda detaya çok önem veriyorum. Karşındaki kişiyi bilgisayarlarla yeni ilgilenen biri gibi düşünüp ona göre cevap vermek ardarda gelecek soru ve sorunların önünü rahatlıkla kesiyor. Tekrar tebrikler ve teşekkürler.

deptor
28/09/2004, 09:31
teşekkür ederim .
Detaya girmek zorundayım.Eğer detaya girmez isek 1 cevap yerine 10 cevap yazmak zorunda kalırız ve problemin çözülmesi çok zaman alır.