Tam Sürümünü Görmek İçin : fiyatlar uygun ama?
arkadaslar su siteye baksaniza
windows ve adobe ürünleri acayip ucuz
http://oemz.biz/
bana bir bit yenigi varmis gibi geldi
sadece spam reklam icin mail adresi toplamaya calisan bir sitebile olabilir
üretici firmadan cok daha ucuza satiyor??
Why so cheap?
All the software is OEM - Meaning that you do not get the box and the manual with it. You receive the software CD carrying a unique registration code.
Why so cheap?
All the software is OEM - Meaning that you do not get the box and the manual with it. You receive the software CD carrying a unique registration code.
dertmiki ne yapcam manuelini daha gecenlerde 4 ,5 tane XP kitapcigi attim!
bana biraz rickli gibi geldi (ruski kopavski nema ÜC KAGATCI)
oemz.biz (Business)
The domain that you requested, oemz.biz, has already been registered by the organization below. Please click here to see other options for this name.
Registrant:
Genadiy Vorshin
Address:
mostezkaya 12, 45
Krizhi, 762343
Russian Federation
First Registered:
August 30, 2004
Last Updated:
August 31, 2004
Administrative Contact:
Genadiy Vorshin (GV97576-NBAY) genadiyvorshin@mail.ru
mostezkaya 12, 45
Krizhi,
Russian Federation
Krizhi,
RU
Phone: +7.0956842293
Fax: +7.0956842293
Billing Contact:
Genadiy Vorshin (GV97576-NBAY) genadiyvorshin@mail.ru
mostezkaya 12, 45
Krizhi,
Russian Federation
Krizhi,
RU
Phone: +7.0956842293
Fax: +7.0956842293
domain chech link:
http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=oemz.biz
Adamlar win95 bile satıyorlar.Daha ne düşünüyorsunki; bunların dolandırıcı oldukları açık ve net bir şekilde ortada.
Adamlar win95 bile satıyorlar.Daha ne düşünüyorsunki; bunların dolandırıcı oldukları açık ve net bir şekilde ortada.
Dogru!
bu isletim sistemi yilakardir microsoft tarafindan desteklenmiyor bile
ama soklarini eritiyor olabilir hani stokcudur filan hee!!! :p :hiohahoha :hmmm:
böyle bir şey olacağını(win95 i halen daha satacaklarını) zannetmiyorum
onurserdar
27/09/2004, 22:07
adamlar taklit mal satıyorlar. naylon faturalarla ürünleri belçikadan alıyormuş gibi yapıp sahte (korsan taklit) mallarını faturalı olarak satıyorlar.
ama ne yazık ki yakalandılar. haberleri takip ediyorsanız adamlar manşetlere bile çıktı.
80 mil euro haksız kazanç sağlamışlar 1 senede. firma sahibi şu an içerde.
adamlar taklit mal satıyorlar. naylon faturalarla ürünleri belçikadan alıyormuş gibi yapıp sahte (korsan taklit) mallarını faturalı olarak satıyorlar.
ama ne yazık ki yakalandılar. haberleri takip ediyorsanız adamlar manşetlere bile çıktı.
80 mil euro haksız kazanç sağlamışlar 1 senede. firma sahibi şu an içerde.
Aha işe bak. 80 mil euro hıı. Walla fena iş değilmiş :D
Aha işe bak. 80 mil euro hıı. Walla fena iş değilmiş
O programları eğer sen yazmış olsaydın bir başkasıda illegal yollarla senin programının kopyası satıpda zengin olsa fikrin aynı olurmuydu.Bence bu bir (programcı arkadaşlar ve bir programda her türlü emeği geçenler için) saygısızlıktır.
Özür dilerim ben espri olsun diye bunu yazdım. Sadece cidden bu kadar parayı nasıl kazanmışlar hayret ettim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
mesajım sadece senin için değil bu görüşte olan(illegal yolla kopya prog. satan) herkes içindi.
Ayrıca bir daha bu tür hassas konularda cevap verirken dikkatli olman senin yararına olur.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.