PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : fiyatlar uygun ama?


fgenc
27/09/2004, 00:29
arkadaslar su siteye baksaniza
windows ve adobe ürünleri acayip ucuz


http://oemz.biz/

bana bir bit yenigi varmis gibi geldi
sadece spam reklam icin mail adresi toplamaya calisan bir sitebile olabilir
üretici firmadan cok daha ucuza satiyor??


JJ
27/09/2004, 00:34
Why so cheap?

All the software is OEM - Meaning that you do not get the box and the manual with it. You receive the software CD carrying a unique registration code.

fgenc
27/09/2004, 10:54
Why so cheap?

All the software is OEM - Meaning that you do not get the box and the manual with it. You receive the software CD carrying a unique registration code.


dertmiki ne yapcam manuelini daha gecenlerde 4 ,5 tane XP kitapcigi attim!

fgenc
27/09/2004, 10:58
bana biraz rickli gibi geldi (ruski kopavski nema ÜC KAGATCI)

oemz.biz (Business)

The domain that you requested, oemz.biz, has already been registered by the organization below. Please click here to see other options for this name.

Registrant:
Genadiy Vorshin

Address:
mostezkaya 12, 45
Krizhi, 762343
Russian Federation

First Registered:
August 30, 2004

Last Updated:
August 31, 2004

Administrative Contact:
Genadiy Vorshin (GV97576-NBAY) genadiyvorshin@mail.ru
mostezkaya 12, 45
Krizhi,
Russian Federation
Krizhi,
RU
Phone: +7.0956842293
Fax: +7.0956842293

Billing Contact:
Genadiy Vorshin (GV97576-NBAY) genadiyvorshin@mail.ru
mostezkaya 12, 45
Krizhi,
Russian Federation
Krizhi,
RU
Phone: +7.0956842293
Fax: +7.0956842293


domain chech link:

http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=oemz.biz

deptor
27/09/2004, 17:33
Adamlar win95 bile satıyorlar.Daha ne düşünüyorsunki; bunların dolandırıcı oldukları açık ve net bir şekilde ortada.

fgenc
27/09/2004, 18:17
Adamlar win95 bile satıyorlar.Daha ne düşünüyorsunki; bunların dolandırıcı oldukları açık ve net bir şekilde ortada.


Dogru!
bu isletim sistemi yilakardir microsoft tarafindan desteklenmiyor bile

ama soklarini eritiyor olabilir hani stokcudur filan hee!!! :p :hiohahoha :hmmm:

deptor
27/09/2004, 19:37
böyle bir şey olacağını(win95 i halen daha satacaklarını) zannetmiyorum

onurserdar
27/09/2004, 22:07
adamlar taklit mal satıyorlar. naylon faturalarla ürünleri belçikadan alıyormuş gibi yapıp sahte (korsan taklit) mallarını faturalı olarak satıyorlar.

ama ne yazık ki yakalandılar. haberleri takip ediyorsanız adamlar manşetlere bile çıktı.

80 mil euro haksız kazanç sağlamışlar 1 senede. firma sahibi şu an içerde.

OnR
28/09/2004, 00:50
adamlar taklit mal satıyorlar. naylon faturalarla ürünleri belçikadan alıyormuş gibi yapıp sahte (korsan taklit) mallarını faturalı olarak satıyorlar.

ama ne yazık ki yakalandılar. haberleri takip ediyorsanız adamlar manşetlere bile çıktı.

80 mil euro haksız kazanç sağlamışlar 1 senede. firma sahibi şu an içerde.

Aha işe bak. 80 mil euro hıı. Walla fena iş değilmiş :D

deptor
28/09/2004, 12:47
Aha işe bak. 80 mil euro hıı. Walla fena iş değilmiş

O programları eğer sen yazmış olsaydın bir başkasıda illegal yollarla senin programının kopyası satıpda zengin olsa fikrin aynı olurmuydu.Bence bu bir (programcı arkadaşlar ve bir programda her türlü emeği geçenler için) saygısızlıktır.

OnR
28/09/2004, 19:35
Özür dilerim ben espri olsun diye bunu yazdım. Sadece cidden bu kadar parayı nasıl kazanmışlar hayret ettim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

deptor
28/09/2004, 20:06
mesajım sadece senin için değil bu görüşte olan(illegal yolla kopya prog. satan) herkes içindi.

Ayrıca bir daha bu tür hassas konularda cevap verirken dikkatli olman senin yararına olur.