Tam Sürümünü Görmek İçin : www.aksiseda.com
http://www.aksiseda.com
Hilal arkadasimiza sonuna kadar destegimizi veriyoruz. aksiseda.com u görmelisiniz arkadaslar. Yuregi sevgi dolu azimli guclu arkadasimiz Hilal`e sizde destek verin.
Sağol Eylem, çok tatlısın... Senin yüreğin de sevgi dolu olmasa beni böyle göremezdin... Benim de sizler için yapabileceğim bir şey olursa lütfen söyleyin, bundan zevk duyarım...
Sevgiyle,
Varlığın yeter kardeşim, teşekkür ederiz. :)
sitenizi gezdim bayaa hos tebrikler:bravo:
Tesekur ederim Hilal:1: kalp kalbe karsidir derler sans eseri hem siteni hem seni buldum bunun icin cok mutluyum.
Yuzunden gulucukler eksik olmasin canim kardesim:)
siteyi çok önceden görmüştüm başarılı ve emek verilmiş bir site
tebrikler
muharrem_tac
18/11/2002, 20:00
Siteniz çok güzel.Tebrikler...
Ben bu rahatsızlığı merak ettim."Osteogenesis İmperfekta".Sanıyorum bu konu Night Shyamalan filmi Unbreakable'da da işlenmişti.Tamamen iyileşmenin bir yolu yok mu?
Unbreakable Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'un filmi, bunu seyrettim. İlk defa bu hastalığın bir filmde adını duydum ve çok şaşırdım... Tamamen iyileşmemin yolu yok, ama şu an Türkiye'de yeni kullanılmaya başlanan bir ilaç yaşam standardımızı biraz yükseltebiliyormuş. Ben şimdi bu tedaviyi bana evde uygulayabilecek bir doktor arıyorum, hastaneye gitmem mümkün değil çünkü...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.