PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Yardım.. PLS

Mustafa erdem
04/11/2002, 15:10
herkez 3tegames'i bilir hani oyun yapıyorlar.. sitelerine girdiğseniz menülerini görmüşsünüzdür...:) işte onun gibi bir menü yapmak istiyorum... nasıl yapabilirim.. yada kodu nerden bulabilirim....

www.3tegames.com buraya bakabilirsiniz.

CrazyCat
04/11/2002, 15:59
tasarımla pek uğraşmadım ama;
Gördüğüm kadarıyla DHTML teknikleri kullanmışlar. Js ile kolayca böyle menüler yapabilirsin.
Bazı programlar bu tür menü hazırlama işini otomatik olarak da yapıyorlar.
nette bir sürü örnek var.

ayrıca kod istiyorsan verdiğin sitedeki kodu dene:)

kodları incele birde menu.js diye bir dosyaları var onu indirip incele. biraz uyarlama ile kendi sitende de kullanabilirsin.

yada en iyisi nasıl yapıldığını öğren çok basit bir mantığı var. (bir ara bende kullanmıştım ama bana çok şatafatlı geldi :) ) bende konuyu anlatan bir makale ve örnekleri vardı ama pek uğraşmadığım için kimbilir nerelere saklamışımdır..

Umarım diğer arkadaşlar daha ayrıntılı bişeler söylerler..

kolay gelsin..

yemre
04/11/2002, 16:07
fireworks biliyorsan 10 dakikanı almaz yok dreamveawer biliyorsan 15 dakikanı almaz ikisinide bilmiyorsan javascript ile uğraşman lazım .....

yok onuda yapamam dersen sen menü şeklini resim olarak yolla menüyü ben ekleyeyim

Mustafa erdem
04/11/2002, 16:12
İkiside elimde var ama okadar iyi kullanamsını bilmiyorum, javascript kodunu nerden bulabilirim.

yemre
04/11/2002, 16:34
vallahi bende örnek var bi kaç tane ama değiştirmek daha zor bence elindeki fireworks ü kullan ve başarılı ol bu senin için daha iyi