PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : bir alkolikle yaşamak...

tırsıktosba
17/09/2004, 18:03
bir alkolikle nasıl yaşanır....
her gün verilen bir sürü söz bidaha içmeyecem diyen zavallı bir ses..
ve sen bunları artık yokmuş gibi saymak istersin ama olmaz.. aldırmazsın yine olmaz gelir seni bulur o çığlıklar
nerde nasıl ne zamandasındır bilemezsin sadece geleceğini düşünürsün.. hayat bu kadar acımasız mı dersin kendi kendine!
ne yapmalıyım sorusu binlerce kez kafanda yankılanır ama yapacağın hiç bişey yoktur bazen
bilmediğin tanımadığın yabancı bir şehirdesindir etrafında tanımadığın bir sürü insan vardır acını paylaşamazsın derdini anlatamazsın zaten yanlızlık başlı başına kötüdür bide alkolik bir insanla uğraşırsın.
kalabalıkların içinde yanlızsındır..
nasıl olacak bilemezsin sonun sonunuz..
destek olmaya çalışırsın ama en ufak problemde kendini yine şişelere vurur..ama söz vermişti bi daha içmeyecekti hani...
SÖZ VERMİŞTİ.....
bazende rahatlamak için içer stresten uzaklaştırır aklınca...
moralim bozuk yada stresten ne fark ederki sonuçta söz vermişti SÖZ VERMİŞTİ....

xXx
20/09/2004, 13:53
Yalnız değilsinnn ...

xander
20/09/2004, 14:02
Yalnız değilsinnn ...

...+1

tırsıktosba
22/09/2004, 18:39
teşekkürler arkadaşlar ama sanki dünyada tekmişim gibi gelmesi normal mi?yoksa içinde bulunduğum şartlardan dolayımı böyle düşünüyorum..

Ansugo
22/09/2004, 19:42
Is alkoliklik seviyesine geldi ise alkoliklige uyum saglamaktan ziyade saglam bir tedavi (terapisi susu busu) ile o kisiyi kurtarmaniz gerekmekte. Sozle alkoliklikten kurtulunmasi zor.

OnR
22/09/2004, 20:31
+ Bence AA (Adsız Alkolikler) denilen şeyi araştırınız. Bu evrensel bir grup olup alkoli bırakmış insanların oluşturduğu bir grup. Ayrıntılı bilgi: www.adsizalkolikler.com Bende alkolik bir babanın çocuğuydum çünkü...

MEHMET
22/09/2004, 20:46
of of. vurmak lazım boylelerini topuklarından...

noname
24/09/2004, 03:34
of of. vurmak lazım boylelerini topuklarından...

Sorunun Yok etmekle çözülemeyecegini çok ii bilirsin sessiztetik.Mutlaka bir problemi olmalı arkadaşın..Onlarla ilgili araştırma yapılmalı..

MEHMET
24/09/2004, 07:38
ben problemini biliyorum.

tırsıktosba
24/09/2004, 13:26
güzel ama bu şahsiyet alkolik olduğunun farkında bile değil kabul bile etmiyo nasıl yardım edebilirim ki..
en ufak bi konuşmadan sora içip içip sen benim içkime karışamazsın deyip kapının önüne koyuyo.ertesi gün gönlünü almak için herşeyi yapıyo sölermisiniz böle bi durumda yapacaklarım sınırlı değil mi?daha doğrusu ne yapim ki ben daha fazla destek oluyorum yardım etmek istiyorum ama imkansız yaa..

alico
24/09/2004, 13:41
Zararları velan anlatman istediğinde ne diyor peki onu da mı dinlemiyor.

tırsıktosba
24/09/2004, 15:28
zararlarının kendide farkında ama kabul etme ve alışkanlık meselesi galiba yada çevre ne yapabilirim bilmiyorum sadece çok üzülüyorum..elimden başka bişeyde gelmiyorki...offffff

noname
24/09/2004, 16:25
arkadaşlar butun alkol kullanan lar bu meletlerin zararını bilir.Bırakamazlar.
bence bu konuda bir uzmanla konuşmakta fayda var.
Bu psikolojik bir durum olmalı sorunu Düşünmek istemeyişinin sonucunda insan degişik yollarla unutmaya çalışır..
En uygun olanı üşenmeyip uzun alabilecegini göze alarak bir uzman kontrolunde ne yapılabilecegini araştırmak.Üzülerek ona faydalı olamazsınız.bununda bilincinde olamlısın.

Junkie
24/09/2004, 17:40
verdiği kaygısızlık , şuursuzluk , korkusuzluk insanlar için güçü kısıtlayabilecek duygulardan yoksunlluk çekici kılabilir. yanlış mı ?

MEHMET
24/09/2004, 20:30
@tırsıktosba neden bu kullanıc adı kullanıyorsun. lütfen kendi ya da diğer kullanıcı adını kullanırmısın?

tırsıktosba
29/09/2004, 15:59
@tırsıktosba neden bu kullanıc adı kullanıyorsun. lütfen kendi ya da diğer kullanıcı adını kullanırmısın?
bu nick hoşuma gidiyo biliyosun.. hem niye bu kadar dert ediyosun ki anlayamadım mehmetcim..

MEHMET
30/09/2004, 15:03
dert ettiğimden değil diğer kullanıcı adın daha hoştu. bu kullanıcı adı anlamsız ve hoş değil. Ama yinede sen bilirsin arkadaşım
:D

tırsıktosba
30/09/2004, 17:17
ok kanka seni mi kıracam hemen değiştirim ama nasııl?yeniden mi kayıt olmam gerekiyo?

MEHMET
30/09/2004, 17:27
yaw onceki kullanıcı adını bilmiyon mu sen ya.
Bilmiyosan sorun değil bunla idare edeceğiz

ANGEL
30/09/2004, 17:51
ok geldim işte sonunda şifremi hatırladım yani

MEHMET
30/09/2004, 18:04
Hoşgeldin bunalım şey :D

xander
30/09/2004, 20:09
Şimdi belki bana biraz nefret duyacaksınız fakat açılmış konuyla ilgisi olmayan bu sohbetlerinizi özelden yapsanız. Birazda olsa konuyu açan arkadaşımıza karşı saygı göstermiş olmazmısınız. Teşekkür ederim.

Kolay gelsin.

MEHMET
30/09/2004, 20:36
walla bana kalsa hocam bu ve bunun gibi konular tamamen kapatılsın hatta silinsin.