Tam Sürümünü Görmek İçin : Superonline ADSL
Özel firmaların da sektöre girmesiyle beraber internet ücretlerinde büyük oranda indirim olacağı, daha doğrusu bu firmaların Türk Telekom'dan daha iyi ve ekonomik koşullarda daha kaliteli internet hizmeti vereceği konuşuluyordu. Belki şu an için daha çok erken ama, ben superonline'ın adsl tarifelerinde pek bir karlı nokta göremedim. Kullanan var mı aranızda bilemiyorum. Ama Telekomun tarifelerine göre çok da avantajlı durmuyor.
Bilmiyorum sizin düşünceniz nedir bu hususta?
http://adsl.superonline.com
altyapı kimin? telekom'un. e nası daha avantajlı olsun :)
ama zamanla olur belki....
Zerzevat Adam
16/09/2004, 23:29
Hayır altyapı TT destekli ama tamamen değil.
Nasıl ki Sabancı Telekom, Borusan Telekom gibi firmaların internet omurgaları sadece ttnet backbone değilse Superonline'ın da değil...
Uydular, kiralık fiberler falan giriyor devreye...
Ama önemli olan: hız, hizmet, fiyat, yaygınlık...
TT'de hız olduğu kadar var, hizmet bulabilirsen, fiyat dünya'ya göre pahalı Türkiye'de iyi, yaygınlık iyi (gibi)...
Telekom internet servisiyle beraber özelleştirilecekmiş. Kim alacak, Sonuç ne olacak merak konusu.
Volkan Uzun
17/09/2004, 02:33
hala cok pahali maalesef,
2 mbit e 260 milyon istiyormus superonline , ben 3 mbite 30$ veriyorum.
turkiyede daha cok zaman var dusmesine bu isin.
3 mbit ve 30$ ?
:uff: ağlamak istiyorum...
barisbb77
18/09/2004, 20:40
nerde mbitler, nerde kbitler
aynı paraya 128k ödüyoruz :(
herkes düzelecek diyor, herhalde benim torunlar görür düzeldiğini....
Bu yıl sonuna 128ler 256 olcak. Fiyatlar değişmeyecek.
barisbb77
23/09/2004, 16:21
vallahi mi?
kaynak verebilir misin?
www.darkhardware.com (http://www.darkhardware.com) forumları cebitte turktelekom yetkilisi ile konuşmuşlar
Sabah gazetesinde yazana göre en düşük hız 256 olacak ve ücreti de 40 mlyn olacakmış.
evet yarıyarıya düşüyor fiyatlar. 256 da 40milyon olacağı doğru. artık bende bi 512 çakarım..
ama inşallah hizmet sunucaz diye dandirik serverlar kullanmazlar. devlet bu yapar walla
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.