Tam Sürümünü Görmek İçin : meeting yapalım mı?
sLm
bana düşmez biliyorum ama aklıma geldi işte.
Ben gerçekten bu sitenin içeriğinden ve forumundan çok hoşlandım fakat bu aralar çok işlerim var fazla takılamıyorum :)
Ama aklıma bi fikir geldi bir meeting yapsakta tanışsak
fakat bu normal bi meeting deil olay şöle olucak bu sitedeki her üye kendi şehrinde toplanıcak mesela ben Antalyadayım antalyalılar burda diğerleri kendi şehrinde olucak ve aynı zamanda buluşucaz dijitalleri felan alıcaz güzel bi mekanda takılıcaz...
Eğer yöneticilere uyarsa güzel bi konu açsınlar ve anasayafda haber yapsınlar biraz bekleyelim herkes haberi okusun ve 1 ay sonra felan buluşalım...
Her şehirdeki anlaşılan yerde buluşur isteyen cafede isteyen barda isteyen meyhanede(aynı şehirdekiler anlaşaral tabiki)...
Ben adminlerden onay beliyorum evet diyorsanız. meeeeeting yaparız :)
Uyelerin bulusmak icin adminlerden onay almasina gerek yok. Olayi organize etmek icin de forumun imkanlarini dilediginiz gibi kullanabilirsiniz.
Aslında hoş bi fikir.Daha önce başka bir forumda böyle bi organizasyon yapılmıştı fotoğrafları falan atmışlardı foruma güzel geçmiş diyolardı anlatıyolardı.Kaldıki ceviz ailesi arasındaki samimiyet o forumdakilerin arasındakinden çok daha yi buna inanıyorum.Yani buluşma olursa güzel olur bence.
Mingitau
09/09/2004, 22:43
Bu konuyu "Hayata dair" 'e almanın daha iyi olacağını düşündüm.
con_simit
10/09/2004, 09:56
NO MEETING!
'Toplantı' yapın, 'buluşun' hatta 'içtima' edin ama rica ediyorum 'meeting' yapmayın. Gavurcaya meraklı olanlar için bonus: Miting.
Mingitau
10/09/2004, 10:15
Buna göre meeting yapmak caiz değil, buluşmak caizdir.
o zaman buluşalım Ama benim adminlerden izin istememin sebebi Anasayfada ve tüm forumda duyuru yapmaları konusuydu :)
yani herşehirde aynı anda buluşuyoruz gibi bi konu açmanızı istiyordum :)
Lütfen bu olayı admin arkadaşlar tüm sitede duyursun ve bu olayı ciddi bi şekilde organize edelim:)
biraz emrivaki konuşurgib oldu ama herneyse :D
Mingitau
10/09/2004, 22:17
Zaman belirlensin, organize olunsun, duyuru yapılır ;) Hem çekilen fotoları vs yi de koyarız Ceviz' e...
ya inanın ben açacaktım bu başlığı ReiS kardeş benden önce davrandı.
ben bursadayım hafta içi bir gün benim için uygun..
Bursa'daki arkadaslara tokatlanacak birkac kisinin ismini versek toplanmisken konuyla bir ilgilenebilirler mi?
Bursa'daki arkadaslara tokatlanacak birkac kisinin ismini versek toplanmisken konuyla bir ilgilenebilirler mi?
:)
Not: Ben meeting felan deyınce NetMeeting seklınde anladım.. Hanı su ınternet uzerınden yapılan goruntulu seslı sey :)
Mingitau
11/09/2004, 01:12
Aman adamların başını belaya sokma gizli servislerden, yeraltı dünyasına uzanıyo tokatlanacak kişilerin bağlantıları :hiohahoha
süleyin abiler kim...
alalım ifadelerini...
arkadashlar tokatlama isini hallederken ben gelen giden var mi kontrol ederim... :kuul:
Teşekkür ederim kardeşim Axion
Zaman belirlensin, organize olunsun, duyuru yapılır ;) Hem çekilen fotoları vs yi de koyarız Ceviz' e...
O zaman ben burda tarihi belirmek istiyorum. Eğer herkese uyugnsa herkes kendi şehrinde toplansın :) ve 3 Ekim pazar günü buluşalım. Ben Antalyadayım ve Antalyadaki Cevizler Lütfen buraya gelip gelemeyeceğinize dair mesaj yazın :p
Ben belirttiğim tarihte şişşşşşşşşşşşş bak hele dürümcüsünde olucam :)
Tabi Burası Şaka...
Ben 5M Migrosta herhangi bi yer olabilir diyorum. Antalyalı cevizleri bekliyorum...
Yönetici arkadaşlar lütfen duyuru yapınız. Tüm Türkiyede aynı anda toplanalım...
Ve Son olarak
Antalya'dan dövülecek birileri varsa söleyin :) Bu aralar çok elim kaşınıyorda :)
Buna göre meeting yapmak caiz değil, buluşmak caizdir.
abi çok güldüm ya :) güzel ..
abi hoş olurda ben burada biraz gariban kaldım heralde :) frankfurt'ta kimse varmı :aglama:
bir fikir olarak sunuyorum konu anasayfaya taşınırsa yada tüm üyelere adminler tarafından pm olarak bu konu iletilirse katılım ve birleşim çoğalacaktır
aslında geniş düşünülünce deli bişi oluyor....
mesela 80 il'den 80 ceviz buluşma fotoğrafları gelse ne güzel olur bee..
bu arada sayın adminlerim buraya bir bilgi koysalar bizde bilgilensek şehirlere göre üye sayısı verebilirmisiniz ?
mesela
ankara = 300
antalya = 200
frankfurt = 100
gibi bişi..
bence herkes farklı günlerde kendine uygun olan bir günde buluşsa daha iyi olur...
pazar günleri benim için uygun değil mesela...
hafta içi daha uygun .. (bursa)
cappytoi
19/09/2004, 13:32
hani ankaralılarda tık yok!!
halbuki ankarada çok olur
bu iş yattı derim ben çünkü yöneticilerden hiç tık yok ve üyelerden de tık konu kayboldu gitti
Ben daha önce de izmir için bir çağrı yapmıştım ama kimseden ses seda çıkmamıştı.
Halen bu tarz organizayonlara açığım.
uyannn artık izmirrr!!
Tekirdağ'dan kimse var mı acaba :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.