PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Kural Dediğin

yildizib
09/09/2004, 15:13
Ahlak dediğiniz nedir ki?Neden bütün insanlar ona her an uymayı istemezki?
İster monarşi, ister diktatorlük olsun.Nitelik ile ilgilenmiyorum.Adına ne derseniz deyin.

"Kimseyi buraya bağlamıyoruz demekle" bitmez ve böyle kestirip atılamaz.
"Ben kendi sınırlarımı korurum ve bir ihlal karşısında ise bunun için savaşırım.İhlal kimden gelirse gelsin.Sıfatı ne olursa olsun."

@Hunter:
İstanbul kaç denemede feth oldu?İlk denemede başaramadılar.İlk denemede başarısız olup tamam buraya girilmez denseydi,Fatih de olmazdı bizde şuan istanbula sahip olmazdık, değil mi?

Ben oğlak burcuyum.İnatçı bir adamım.Bi şey karar verdim mi burnumun dikine giderim.Bunun için kimseyi rahatsız etmeyeceğim.

Burası değişecek.Ben acele etmem,diskin bir yerine atarım scripti ve gerektiği yer ve zamanda o harekete geçer.Harekete geçtiğinin farkında olmazsınız.İşi sessiz ve derinden bitirir.

İnsanlar bilgisayar başında iken daha rahat oluyor ve kelimeleri pevasızca kullanıyor.Yan yana olduğumuzu düşünün.Kimse böyle hakaretler edebilirmiydi?buraya girince bişeyler oluyor ve burada başka oluyor insanlar.

Yani kardeş, burada bişeyler var.

Ansugo
09/09/2004, 16:19
yildizib ve Legendary Journeys ya da yildizib ve burundiki journeys.

Hadi bakalim.

yildizib
09/09/2004, 17:44
Bozmasan olmaz dimi? mischievous Ansugo :)

Bir pelerin lazım bana,benim ki çok uzun.Üstüne basıyom olmadık zamanda karizmayı çiziyoruz.Sende vardır.

acemi
09/09/2004, 18:21
Nasil biri oldugunu, neler icin mucadele ettigini (!) dinlemekten ben fazlasiyla sikildim. Insanlik icin yaptigini anlatan mesajlarina her topic'te rastlamasam cok memnun olacagim.

HunTER
09/09/2004, 21:08
@yildizb
acemi'nınde soyledıgı gıbı, soyleme.. Yap.. Bu hepımızı memnun eder.. Bırde sesını duyurmak ıstıyorsan protesto bolumunu kullan.. Boylece kımse vakıt kaybetmemıs olur..

yildizib
09/09/2004, 21:23
Nasil biri oldugunu, neler icin mucadele ettigini (!) dinlemekten ben fazlasiyla sikildim. Insanlik icin yaptigini anlatan mesajlarina her topic'te rastlamasam cok memnun olacagim.

Bende sen bu mesajı yazmasaydın çok memnun olacaktım.

"Her topicte rastlamasan?"
Okuma benimkileri!oldumu.Kanalı değiştir kumanda eliyse.Kimse kafana silah dayayıp okutmuyor.

acemi
09/09/2004, 21:29
Okuma benimkileri!oldumu.Kanalı değiştir kumanda eliyse.Kimse kafana silah dayayıp okutmuyor.
hmmm... guzel cozum. sen de kullanabilirsin. hosuna gitmeyen seyleri okuma/dikkate alma/cevap yazma

yildizib
09/09/2004, 21:33
"Benim hakkımda ve benimle ilgili.".İkisinin arsındaki ince çizgiyi görelim.

Kimseyi anlamsız ve lüzumsuz sözlerle taciz etmeyin.

"Ben kendi sınırlarımı korurum ve bir ihlal karşısında ise bunun için savaşırım.İhlal kimden gelirse gelsin.Sıfatı ne olursa olsun."

Mingitau
09/09/2004, 21:40
Bu topicler oldukça eğlenceli olmaya başladı :hey:

Ali Sarı
09/09/2004, 21:40
Çok sabırlı insanlarsınız, hepinize gıpta ediyorum.

acemi
09/09/2004, 21:41
prensiplerini ezberledik, surekli tekrarlamana gerek yok.

forumumuzun amaci ne ki zaten? yildizib'nin hayat felsefesini halkimiza aciklamak.

yildizib
09/09/2004, 21:49
Üff.Lüzumu yok güzel kardeşim.Beni taciz etme.Sonu gelmeyen bir tartışma olmaması için bunu burada kesiyor ve artık bundan sonrasını dikkate almıyorum.Konuyu da kapatın.

Ali Sarı
09/09/2004, 21:53
Sadece bu konu için mi "kesiyorsun" yoksa temelli "kesecek misin?" Merak ettim sadece.

turker
09/09/2004, 23:03
söz gümüşse .....

xander
10/09/2004, 01:01
Çok ilginç :) Çok lüzumlu. :bravo:

Voodoo
10/09/2004, 09:33
Bu topicte yildizib ye karşı birlik olanlarla, duvara karşı konuşmak arasında hiçbir fark yok!.. Sükutun altın olduğu nokta ise duvarla konuşmamaktır...

Mingitau
10/09/2004, 09:34
Birazdan bayılacam...

Voodoo
10/09/2004, 09:46
Sebep?..

Ansugo
10/09/2004, 11:17
Bu topicler oldukça eğlenceli olmaya başladı :hey:

Katiliyorum :hey:

Ali Sarı
10/09/2004, 12:01