Tam Sürümünü Görmek İçin : gprs hız /fiyat?
arkd$lar selam.. gprs ten bilg.ımı net e bağlamak istiyorum.. telsimde sabit ücret 50 milyon.. turkcell de belli fiyatlar vermiş kb başına falan.. fakat hız konusunda belli birşey sölememişler.. samsung e700 tel. la ne kadar hızlı girebilrim.. sizin tavsiyeniz nedir?
arkadasım telefonun markakası o kadar önemli değil önemli olan gprs hızı ben avea ile bağlanıyorum hız 8kb/sn iyi bir hız sayılır kilobyte i bin lira
Telefonunuz class 10. Bu intenete bağlanıp bir şeyler indirmeniz için yeterli bir sınıf. Benimde bir T630 um var ve ben de internete GPRS kullanarak bağlanıyorum.
Ben Telsim'in sabit ücretli tarifesini kullanmaktayım. Daha önce Turkcell'i kullandım ve şunu söyleyebilirim ki aralırında hız olarak bir fark göremedim. En azından bulunduğum doğu karadeniz bölgesinde :)
Bence ilk olarak turkcell hattınız varsa aylık ne kadar nete bağlandığınıaz bakın. Du Meter benzeri bir progamla. Ben ayda up-download olmak üzere 2.5-3 gb arası veri transferi gerçekleştiriyorum.
5-7 kb arasında hızlarla bir şeyler download edebiliyorum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.