aeaeae
07/09/2004, 18:49
Hotmail'deki adres defterlerimi düzenleyim dedim tamamını sildim OutlookExpress'dekileri import edecektim, Bir türlü yapamadım.
İşin kötü yanı Hotmail'den adresleri silince Msn'den de adresler uçtu.
Yani artık kesinlikle csv dosyamı Hotmail'e import etmem gerekecek.
Csv dosyamı minimuma indirdim Outlook Express'de hazırladığım csv dosyamın sadece başlıklarını değiştirerek "First Name";"E-Mail Addres" yazarak yahoo alırken hotmail yapmıyor.
Sadece 2 alanım var ad ve eposta aşağıdaki şekilde bir formatı var import etmek istediğimde bana
The file you attempted to import was not recognized by Hotmaik. Please make sure you are using one of the supported export types and the export is in a Hotmail supported language şeklinde bir uyarı veriyor.
Ve almıyor. nedir bunu problemi bence ilk satırdaki başlıklar ama ne şekilde yapacağım.
Export olmadığı için şeklini bilmiyorum.
Adı;E-Posta Adresi
Ahmet Şanlı;asanli@e-kolay.net
İşin kötü yanı Hotmail'den adresleri silince Msn'den de adresler uçtu.
Yani artık kesinlikle csv dosyamı Hotmail'e import etmem gerekecek.
Csv dosyamı minimuma indirdim Outlook Express'de hazırladığım csv dosyamın sadece başlıklarını değiştirerek "First Name";"E-Mail Addres" yazarak yahoo alırken hotmail yapmıyor.
Sadece 2 alanım var ad ve eposta aşağıdaki şekilde bir formatı var import etmek istediğimde bana
The file you attempted to import was not recognized by Hotmaik. Please make sure you are using one of the supported export types and the export is in a Hotmail supported language şeklinde bir uyarı veriyor.
Ve almıyor. nedir bunu problemi bence ilk satırdaki başlıklar ama ne şekilde yapacağım.
Export olmadığı için şeklini bilmiyorum.
Adı;E-Posta Adresi