PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : FTP Siteleri!

sımone
06/09/2004, 09:07
Arkadaşlar internette birkaç tane 4 GB civarında orjinal kitapların pdf formatında bulunuduğu site vardı ilk önce birinden 5-10 tane çekmiştim o kapandı yani daha ulaşamıyodum içeriğe sonra şimdi yeni bitane bulmuştum aynı kitaplar o sitede vardı o da ftp.runnet.ru/books/ bu sitedende biraz çektim bunada daha erişemiyorum? Bunun sebebini bilen varmı?Yani adamlar bunu sezip mi siteyi kapatıyolar yoksa yasak falan mı geliyo?

fatihhayri
06/09/2004, 14:35
legal olmakdıkları için olabilir bide bandwith yönünden de olabilir.

MEHMET
06/09/2004, 16:49
ftp.runnet.ru/books/ tan enson gecen gun ben çektim. herhalde serverin yüzde 80 ni hardiske indi ama sonra kapandı yoksa benmi bitirdim bant genişliklerini

:D

sımone
06/09/2004, 17:22
ftp.runnet.ru/books/ tan enson gecen gun ben çektim. herhalde serverin yüzde 80 ni hardiske indi ama sonra kapandı yoksa benmi bitirdim bant genişliklerini

Bende diyorum neden bu kadar yava indiriyo ben anca %15 kadar çekebildim herhalde senin yüzünden :)Şimdi bu ftp kapandıysa ben nerden alıcam bu kitapları?

Ansugo
06/09/2004, 17:35

Bu hastalik bende de var. ADSL'e gectikten sonra oldu. Hic okumayacagim, hayatta aklima gelmeyecek bir suru sey indirdim.

Runnet.ru'nun da cogunu indirdim. Simdi bir dizinde oylece duruyor, yaklasik 3 aydir...

sımone
06/09/2004, 22:15
Ya hastalık aslında evet doğru teşhisde bulundun Anguso. Ama ben okuyorum. Amada okumayacak olsamda hepsini indirme isterim yinede. Hepsini istiyorum hepsini hepsiniiiiiiii Krizim tuttu yine:)

MEHMET
07/09/2004, 08:34
heheheh
walla ben ftp.runnet.ru/books den 4.5 GBlık kitap indirdim. isteyen varsa yollarım. bu sefer 50 dolar talep etmiyom. bonkör gunumdeyim

sımone
07/09/2004, 10:06
heheheh
walla ben ftp.runnet.ru/books den 4.5 GBlık kitap indirdim. isteyen varsa yollarım. bu sefer 50 dolar talep etmiyom. bonkör gunumdeyim

Ya çok makbule geçer içime yara yapmıştı zaten bütün kitapları çekemeden Site kapandı diye. Yakında özelden mesaj atarım sana

fatihhayri
07/09/2004, 15:04
bu kitap indirmek ayrı bir zevk
ama bağlantı ne kadar yavaşsa zevki okadar fazla çıkıyor.

Bendede bi dünya kitap var ama okuduğum bir ikit anesi ancak bi konu hakkında araştırma yaparken iyi oluyor.

buraya site ismi yazmak sakıncalı olmasa yazarım ama...

size bir site ismi vereyim oradaki foruma bakın yeterince var. hatta daha falası var.

www.acemiler.net

sımone
08/09/2004, 09:34
Fatih kardeş ya mümkünse şu sitenin ismini yazabilirmisin yada mcaaltuntas@hotmail.com a bir mail atabilirmisin?Ya şu okul başlamadan ADSL nin nimetlerinden yararlanmak istiyorum.Yollarsan çok makbule geçer.